DOMINACIJA ZVEZDE PROTIV LIVERPULA: Neverovatna čast! Najveća svetska medijska kuća izabrala trojicu crveno-belih u idealni tim Lige šampiona! (FOTO)
Foto: Starsport©

ZASLUŽENO

DOMINACIJA ZVEZDE PROTIV LIVERPULA: Neverovatna čast! Najveća svetska medijska kuća izabrala trojicu crveno-belih u idealni tim Lige šampiona! (FOTO)

Fudbal -

Jedna od najvećih medijskih kuća na svetu ESPN izabrala je čak trojicu fudbalera Crvene zvezde u idealni tim četvrtog kola Lige šampiona.

U tekstu pod naslovom: "Hari Kejn i Huan Mata spasioci, dominacija Crvene zvezde", ESPN je među "najboljih 11" uvrstio Milana Borjana, Vujadina Savića i, naravno, Milana Pavkova.

Tim je napravlje u sistemu 5-3-2, a pored Savića, zadnju liniju idealnog tima čine i Pavel Kaderabek (Hofenhajm), Leonardo Bonući (Juventus), Kostas Manolas (Roma) i Huan Bernat (PSŽ), u veznom redu su Karlos Soler (Valensija), Rud Vormer (Klub Briž) i Huan Mata (Mančester junajted), a u napadu Hari Kejn (Totenhem) i Milan Pavkov.

Za svakog pojedinca ESPN daje analizu zašto je baš on izabran.

foto: Starsport©

MILAN BORJAN:

Kanadski reprezentativac je bio brilijantan u pobedi Crvene zvezde nad Liverpulom. Imao je niz sjajnih odbrana u drugom poluvremen, ali naročito je impresionirao samopouzdanjem prilikom hvatanja i odbijanja svaki put kada bi lopta išla ka njemu. Više puta je izlazio do ivice kaznenog prostora zaustavljajući napade Liverpula. Njegova dobra rola uklopila se u sjajnu noć u glavnom gradu Srbije.

foto: Starsport©

VUJADIN SAVIĆ:

Kapiten Crvene zvezde nije igrao na Enfildu u porazu od 0:4, ali je protiv Liverpula zaigrao u Beogradu i to učinio herojski. Ulazio je u duele, imao kontrolu, bio staložen i komandovao zadnjom linijom, koja je često bila pod pritiskom. Njegovo pojavljivanje u timu bilo je ključno za stvaranje najvećeg iznenađenja dosadašnjeg toka Lige šampiona.

foto: Starsport©

MILAN PAVKOV:

Zadivljujuća predstava Pavkova! izbušio je Liverpul, iako je tek drugi izbor na poziciji napadača. Izgleda nezgrapno, ali ima odličnu kontrolu lopte, a osim golova, delio je sjajne lopte za kontranapade. Postao je neočekivani heroj, ali zasluženo!

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track