SPEKTAKULARNO VEČE U LIGI EVROPE: Spartak do preokreta posle sedam golova, srpski Videoton ponovo bolji od Prijovićevog PAOK-a!
Foto: AP

ludnica

SPEKTAKULARNO VEČE U LIGI EVROPE: Spartak do preokreta posle sedam golova, srpski Videoton ponovo bolji od Prijovićevog PAOK-a!

Fudbal -

Odigrani su mečevi četvrtog kola Lige Evrope u terminu od 19 časova.

Najzanimljivji meč za ljubitelje fudbala sa teritorije Srbije definitivno je bio duel Ajntrahta i Apolona u kojem je Nemački klub slavio sa 3:2, a srpski reprezentativci Jović i Gaćinović ponovo su bili strelci. Mijat je čak uspeo da upiše i asistenciju i tako osigura mesto svom klubu u eliminacionoj fazi Lige Evrope.

Najuzbudljivi meč ovog termina bio je sigurno duel u Rusiji, gde je Spartak posle preokreta i ukupno sedam golova uspeo da upiše pobedu.

Srpski Videoton je uspeo da napravi još jedan podvig. Po drugi put su u petnaest dana bili bolji od favorizovanog PAOK-a koji je bio nadomak Lige šampiona. Podsetimo, Vidi sa klupe predvodi srpski stručnjak Marko Nikolić, dok su na terenu braća Šćepović.

Čelsi se mučio sa ekipom Bate Borisova, a jedini strelac bio je Francuz Olivije Žiru.

Sevilja je posle dosta muke upisala tri boda u Turskoj. Vodili su Španci sa dva gola viška, a onda je crveni karton dobio igrač Sevilje, što su Turci iskoristili da izjednače rezultat. Ipak, Banega je uspeo da u poslednjih nekoliko minuta donese ipak tri boda svom timu koji je do kraja izdržao sa igračem manje.

Malmo je odigrao nerešeno sa Sarsborgom 1:1, a istim rezultatom je okončan i meč između Genka i Bešiktaša.

Krasnodar je posle preokreta savladao Standard iz Liježa, dok su Rapid i Viljareal odigrali bez golova.

I na kraju, Dinamo Kijev je na svom terenu io bolji od Rena rezultatom 3:1.

Ranije danas, u terminu od 17 časova Astana je bila bolja od Jabloneca, dok je Fener bio bolji od Anderlehta rezultatom 2:0.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track