NEKADA VELIKA NADA SRPSKOG FUDBALA DOŽIVELA PREPOROD: Danijel Aleksić rešeta po Turskoj! Njegova Malataja na korak od vrha tabele! (VIDEO)
Foto: Malatajaspor.com

UBICA DEČIJEG LICA

NEKADA VELIKA NADA SRPSKOG FUDBALA DOŽIVELA PREPOROD: Danijel Aleksić rešeta po Turskoj! Njegova Malataja na korak od vrha tabele! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Malataja savladali su ubedljivo ekipu Trabzona rezultatom 5:0 (2:0) u okviru 12. kola turske Superlige.

Najzaslužniji za ovu pobedu Malataja bio je srpski fudbaler Danijel Aleksić koji je sa dva gola i asistencijom poslao svoj klub na neverovatno drugo mesto turske Superlige.

Danijel je bio strelac u 38. i 48. minutu svog meča, dok je asistenciju upisao u 64. minutu. Osim Srbina, dvostruki strelac na ovom meču bio je i Giljerme, dok je još jedan gol postigao Butaib.

Sa ova dva gola Danijel je postao najbolji strelac svog tima u dosadašnjem delu šampionata sa pet postignutih golova i na to još dve dodate asistencije.

Posle ove utakmice Malataj je izbio na drugo mesto tabele Superlige sa samo tri boda manje od prvoplasiranog Bašakšehira.

Novu mladost je doživeo Aleksić koji je nekada glasio za jednog od najvećih talenata srpskog fudbala. Po rečima mnogih stručnjaka, Danijel nikada nije dostigao maksimum koji se od njega očekivao, ali za to još ima vremena.

Aleksića smo dobro upamtili još u domaćoj Superligi kada je iz kola u kolo privlačio pažnju na sebe prelepim golovima. Put ga je dalje odveo u Švajcarsku gde su ga dobre igre preporučile Malataju za koji sada igra po mnogima možda i najbolji fudbal.

Možda baš pova sezona bude ona u kojoj će Aleksić konačno pokazati svoj pun talenat i potencijal o kome su svpojevremeo mnogi pričali.

Kurir sport

Foto: Malatajaspor.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track