OGLASILI SE GLAVNI AKTERI SKANDALA U NOVOM SADU: Evo šta kažu Šarac i Radojičić posle utakmice o kojoj bruji cela Srbija!
Foto: Starsport

superliga

OGLASILI SE GLAVNI AKTERI SKANDALA U NOVOM SADU: Evo šta kažu Šarac i Radojičić posle utakmice o kojoj bruji cela Srbija!

Fudbal -

Pomoćni trener fudbalera Radničkog iz Niša Dragan Šarac rekao je da se izostanak šestorice prvotimaca osetio na današnjoj utakmici protiv Proletera i dodao da šef stučnog štaba Nenad Lalatović nije bio na klupi zbog zdravstvenih problema.

"Proleter je u prvom poluvremenu pokazao da je odlična ekipa, bio je bolji i zasluženo je imao prednost. Mi smo na ovom meču bili hendikepirani, igrali smo bez šestorice prvotimaca i to se svakako osetilo u našoj igri", rekao je Šarac posle meča.

Fudbaleri Radničkog pobedili su danas u Novom Sadu ekipu Proletera sa 2:1, u prvoj utakmici 16. kola Super lige Srbije.

"U drugom poluvremenu smo pokazali karakter, bili smo čvršći, agresivniji i to nam se na kraju isplatilo. Moram da priznam da nam je kod pobedonosnog autogola Lambulića pomogao loš teren na stadionu Karadjordje", rekao je Šarac.

Ekipu s Čaira na meču protiv Proletera nije sa klupe vodio Nenad Lalatović, a Šarac je objasnio ponovni izostanak šefa stručnog štaba.

"Što se tiče izostanka šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, on nije vodio ovaj meč zbog zdravstvenih problema, ali je učestvovao u pripremi taktike koju smo sproveli na utakmici", rekao je Šarac.

foto: Starsport

Trener Proletera Dragan Radojičić čestitao je Radničkom na pobedi, ali je istakao da njegovi fudbaleri nisu zaslužili da izgube.

"U prvom poluvremenu smo pokazali karakter, zasluženo smo vodili, a u nastavku smo pali. Na to su verovatno uticale i dve prinudne izmene zbog povreda Bukorca i Čovića. Utakmica se okrenula u korist Radničkog posle penala i mi smo, nažalost, ostali bez bodova", rekao je Radojičić.

On je dodao da predstojeća pauza u prvenstvu dolazi u pravo vreme za njegovu ekipu.

"Smatram da će Proleter u nastavku sezone sačuvati mesto u gornjem delu tabele", rekao je Radojičić.

Kurir sport/Beta

Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track