ZVEZDANA NOĆ U LESKOVCU: Vladan Milojević zapalio Delije! (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

TRADICIONALNA CRVENO-BELA ŽURKA

ZVEZDANA NOĆ U LESKOVCU: Vladan Milojević zapalio Delije! (VIDEO)

Fudbal -

Udruženje navijača Zvezde iz Leskovca krajem svake kalendarske godine organizuje druženje na kome se okupljaju svi kojima je crveno-bela boja u srcu.

Ne čudi što je interesovanje i ovog puta bilo ogromno i što je nekoliko stotina navijača dočekalo delegaciju Zvezde nakon pobede nad Dinamom iz Vranja.

Bakljada je obojila nebo u crveno, a navijačke pesme poželele su dobrodošlicu klupskim predstavnicima.

U druženju sa navijačima u Leskovcu uživali su šef stručnog štaba Vladan Milojević i njegov asistent Vladimir Janković, igrači Dejan Joveljić, Veljko Simić i Stefan Hajdin, kao i predsednik kluba Svetozar Mijailović, sportski direktor Mitar Mrkela, poslovni direktor Sefan Pantović i legende kluba Jovan Kule Aćimović i Vladimir Petrović Pižon.

Veliku zahvalnost svima koji su uveličali "Zvezdinu noć" iskazao je Bojan Stojanović, predsedik Udruženja navijača Crvene zvezde iz Leskovca i član Skupštine kluba. On je čestitao ekipi na ostvarenim rezultatima u prethodnom periodu i istakao zadovoljstvo što ova manifestacija raste i postaje tradicionalna.

Fantastična atmosfera vladala je tokom cele večeri, a najlepši detalj svakako jesu nezapamćene ovacije i oduševljenje svih prisutnih koje je izazvao trener Vladan Milojević. Zvezdaši su uživali u druženju i fotografisanju sa igračima, trenerima i legendama.

Osim Delija iz Leskovca "Zvezdinoj noći" prisustvovale su i navijačke grupe iz Beograda, Surčina, Kumanova, Bosilegrada, Niša, Srpskog Miletića i Smedereva.

"Crvena zvezda ima fantastičnu podršku, to se pokazuje iz utakmice u utakmicu na stadionima širom Srbije i Evrope. Ipak, ljubav prema crveno-belim bojama ne iskazuje se samo na tribinama, veza između Delija i Zvezde je mnogo više od toga. Ona je podrška u svakom trenutku, strast, radost, ponos, ljubav. Sve to osetili smo na trećoj po redu 'Zvezdinoj noći' održanoj u Leskovcu", konstatuje se na sajtu crveno-belih.

(FK Crvena zvezda)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track