TO SU PI*KE OBIČNE! LAKTOM SAM GA UBIO! Reprezentativac Hrvatske zgrozio fudbalski svet! SKANDALOZNO ponašanje Lovrena posle meča Hrvatska - Španija! (VIDEO)
Foto: Printscreen

brutalno vređao španske fudbalere

TO SU PI*KE OBIČNE! LAKTOM SAM GA UBIO! Reprezentativac Hrvatske zgrozio fudbalski svet! SKANDALOZNO ponašanje Lovrena posle meča Hrvatska - Španija! (VIDEO)

Fudbal -

Reprezetativac Hrvatske Dejan Lovren svojim ponašanjem nakon meča Hrvatska - Španija zgrozio je fudbalski svet.

Lovren je na skandalozan način proslavio pobedu svoje reprezentacije protiv Španije (3:2).

Lovren je nakon meča u svlačionici vređao reprezentativce Španije i priznao da je namerno laktom udario Serhija Ramosa.

"Drago mi je, ubio sam ga laktom! Aaa.. ha! 3:2, pa ti pričaj na konferenciji majstore! To su pičke obične", rekao je Lovren, a onda je rukom prekrio grb Španije na dresu i prstom pokazao zastavu Hrvatske:

"Samo ovo vredi!"

Podsetimo, Lovren se prethodnih dana prepucavao preko medija sa Ramosom. Hrvat je prozivao Ramosa, govorio kako je precenjen...

Kapiten Španije se oglasio na konferenciji i svojom izjavom razbesneo Lovrena.

"Ne bih hteo da kritikujem nekoga niti da odgovaram na isfrustrirane komentare. Neki ljudi žele da budu na naslovnoj strani... Ja sam takav kakav sam. Svako ima svoje mišljenje, a meni je drago da treneri imaju samo reči hvale za mene" rekao je Ramos pred meč sa Hrvatskom.

Holandija se posle krize vraća na veliku scenu. Pobedila je Nemačku sa 3:0, a sada ima priliku da kod kuće savlada šampione sveta Francuze i približi se prvom mestu u grupi. Kvota na njih je 2,95, a na Francusku 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Holandija - Francuska.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track