BEZ DLAKE NA JEZIKU

MOŽDA SAM VIŠE GLUP ČOVEK NEGO JAK: Mitrović na komičan način prokomentarisao promašen penal protiv Crne Gore! (KURIR TV)

Fudbal -

Svoje prve utiske nakon meča sa Crnom Gorom preneo nam je Aleksandar Mitrović, strelac jednog gol za selekciju Srbije.

Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Prvo je bilo dobro, drugo loše i na kraju smo malo drhtali, ali bitno je da se sve lepo završilo. Mogli smo da damo još koji gol u prvom poluvremenu, jer oni su kasnije morali da krenu sa više rizika napred. Dali su gol, mi smo se malo povukli, ali to je sve normalno kad imaš rezultat u rukama. Sve se dobro završilo.

Panenka? - Ma nisam hteo da to uradim, već sam hteo u suprotan ugao, gde se on nije bacio. Ali, moja glava... Majke mi, ne znam ni ja što sam to uradio. Nikad više, stvarno ne znam šta mi se desilo. U sekundi sam promenio odluku. Kako sam je šutno znao sam da ide preko. Gledao sam sinoć Holandiju i kako je izveo Depaj, isto je bocnuo. I na treningu sam šutirao, a sada sam u trenutku odlučio... Jak ste čovek zato je i lopta otišla gore? - Ne znam... Možda sam više glup čovek, nego što sam jak.

Gol? - Svi znamo gde bi mogao da padne centaršut Kolarova, dugo igramo zajedno. Jednostavno sam osetio šta će se desiti, uspeo sam da je izvučem i na kraju je to bio lep gol, lepa asistencija... Da li ste videli gol kada je Petkovića posle vašeg udarca glavom izvadio loptu iz mreže? - Jesam. Bog kaže "hteo si Panenku, e sad ne možeš da ga daš ni ovako". Inače, to normalno sve uđe, ali bila je i to lepa odbrana.

Litvanija? - Treba to završiti pobedom. Svaku utakmicu smo odigrali ozbiljno, pa tako i ovu moramo na kraju. Važno je da osvojimo tri boda i da kroz Ligu nacija obezbedimo plasman na EP, ako slučajno ne uspemo u kvalifikacijama.

Čarke sa Simićem? - Ma ništa to nije bilo ozbiljno. Dešavaju se takve stvari, mnogo je sličnih duela... Ja sam ga pre toga malo čačnuo, on je naseo to i eto. Nije me jako udario, malo me čuknuo, ali to su provokacije, normalne stvari. Kasnije smo pričali bez problema. Pre sam ja nasedao na ovakve provokacije, sada je on, tako da je sve to normalno.

Kurir sport

Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track