DEJO, MAJSTORE, PA TI SI BANANAMEN! Kad Savićević pojede bananu, postaje GENIJE! (HIT FOTO)
Foto: Kurir

PAPARACO

DEJO, MAJSTORE, PA TI SI BANANAMEN! Kad Savićević pojede bananu, postaje GENIJE! (HIT FOTO)

Fudbal -

Legendarni fudbaler i dugogodišnji predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore po završetku meča sa Srbijom opustio se u baru stadiona "Rajko Mitić"

Kada Dejo pojede bananu, događa se neverovatna promena... Dejo postaje Genije, uvek spreman da stupi u akciju!

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena na ovim prostorima Dejan Savićević izgubio je toliko snage tokom meča Srbije i Crne Gore (2:1) da je odmah po završetku meča uzeo bananu kako bi makar malo povratio energiju. Paparaco Kurira uslikao je Deju kako munjevitom brzinom jede bananu po završetku meča na stadionu "Rajko Mitić".

foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir
foto: Kurir

Popularni Genije imao je dosta razlog za nervozu tokom celog toka utakmice u Beogradu. U prvom poluvremenu igra Crne Gore delovala je katastrofalno, a kada su se u nastavku digli, oštetio ih je arbitar iz Španije. Poništen im je čist pogodak, a potom su imali i nekoliko prilika da dođu do izjednačenja.

Sve to iznerviralo je temperamentnog predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore.

- Imali smo sreće u prvom poluvremenu kada je Mitrović promašio penal, to je bio ključni momenat meča. U drugom poluvremenu smo odigrali daleko bolje, dali smo i gol koji nam je neopravdano poništen. Igrali smo bez pet standardnih igrača, tako da ne možemo da budemo nezadovoljni urađenim. Tokom kompletnog takmičenja pratili su nas pehovi s povredama igrača, ali i lošim suđenjem - rekao je po završetku meča Savićević za Sportski žurnal.

Na "Marakani" kao kod kuće!

Svuda pođi, na "Marakanu" dođi! Dejo je u subotu došao u svoju drugu kuću! Da je to zaista činjenica, a ne samo uobičajena fraza, videlo se od samog Genijevog dolaska na stadion "Rajko Mitić". Srdačno se legendarni as pozdravio s brojim prijateljima, ali i zaposlenima na stadionu koje poznaje dugi niz godina. Niko nije skrivao oduševljenje zbog Savićevićevog dolaska, a ni nadu da će fudbaler uz kog su odrasle generacije doći na svoj stadion i 11. decembra na utakmicu Crvena zvezda - PSŽ.

Miloš Bjelinić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track