OPA! PRVI ČOVEK LACIJA PROMENIO PLOČU: Transfer Sergeja? Ako stigne ponuda...
Foto: Dado Đilas

nije tako razmišljao prošle sezone

OPA! PRVI ČOVEK LACIJA PROMENIO PLOČU: Transfer Sergeja? Ako stigne ponuda...

Fudbal -

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković-Savić napustiće Lacio u slučaju odgovarajuće ponude, izjavio je predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito.

Lotito je letos odbijao sve ponude za Sergeja, zahtevajući čak 180 miliona evra za transfer, ali se po svemu sudeći predomislio svestan da ne igra u formi kao prošle sezone.

"U današnje vreme veoma je komplikovano da igrač ostane u jednom klubu do kraja karijere. Lacio je stabilan, ide nam dobro i naši igrači pokazuju sjajne igre i možda razmišljaju da ostanu zbog svega što radimo", rekao je Lotito za Tutomerkato.

Za bivšeg đaka Vojvodine, koji je nedavno produžio ugovor sa Rimljanima do 2023. godine, u trku se uključio i Inter čiji novi sportski direktor Djuzepe Marota ima visoko mišljenje o Srbinu.

"Nažalost, ekonomska moć Lacija nije kao što imaju Barselona i Real Madrid, pa ako bi stigla ponuda koja se dobija jednom u životu za igrača došli bismo u problem", dodaje Lotito.

Milinković-Savić je privukao interesovanje Mančester Junajteda, Juventusa, Milana, Čelsija i Pari Sen Žermena, a ranije su se spominjali i Barselona i Real Madrid.

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track