CRVENO-BELO DRUŽENJE

PAVKOVMANIJA NA MARAKANI: Crvena zvezda promovisala majicu sa likom svog heroja (KURIR TV)

Fudbal -

Stotinak navijača Crvene zvezde uživalo je danas u druženju sa Milanom Pavkovom, herojem trijumfa nad Liverpulom (2:0) u Ligi šampiona. Visoki napadač proveo je skoro sat vremena u razgovoru sa simpatizerima crveno-belih, a posebno je predusretljiv bio prema onim najmlađima.

Milan Pavkov bio je strpljiv kada je potpisivao majicu sa svojim likom na kojoj piše "Hej, Pavkov, skoči daj gol glavom". Kada je Milan Pavkov ulazio u Red star šop, među klincima se čuo žamor:

- Evo ga! Stiže Pavkov!

I onda oduševljenje, posebno kada je heroj severne tribine oblačio majicu, a potom se i družio sa navijačima. Mnoge je interesovalo kako je dao golove Liverpulu, hoće li igrati u subotu protiv Radničkog u Nišu i Napolija u utorak, na jugu Italije. Neki su ga i pitali za golove, čak i savet kako im majica stoji.

Posle druženja sa navijačima Milan Pavkov je izdvojio i nekoliko minuta za medije:

- Prija mi ova atmosfera! Sve dok ne postane naporna. (smeh) Za sada je dobro. Deca su mi svašta spremila, nekoliko papirića i pesmica. Lepo! Čuvaće se. Ne mogu sebe navesti kao uzor, a moja poruka klincima je da gledaju poznate fudbalere i prate njihov put. Zvezdu čekaju dve teške utakmice. Moramo da pružimo maksimum kako bismo imali čemu da se nadamo u Nišu i Napulju. I da nas Bog pogleda! I voleo big da postignem gol na obe utakmice, ako je to moguće.

Milan Pavkov ima problem sa povredom zadnje lože zbog koje ide na redovne terapije.

- Oporavljam se. Biću spreman, ali kada, ne znam tačno. Povredio sam se tokom utakmice sa Liverpulom, ali povredu nisam osetio. Valjda zbog atmosfere i adrenalina na tom meču. Tek sutradan me je zabolelo. Verujem zbog napora.

kurir.rs / A. Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track