SMENA SELEKTORA?! Krstajić odlazi, Piksi preuzima Orlove?!
Foto: Starsport©

velike promene

SMENA SELEKTORA?! Krstajić odlazi, Piksi preuzima Orlove?!

Fudbal -

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza planira da smeni selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića iako je završio na prvom mestu grupe u C Ligi nacija.

Kako se navodi, njih dvojica već neko vreme nisu u najboljim odnosima, sve češće imaju suprostavljena mišljenja, što se desilo i posle pobede nad Litvanijom (4:1) kada je Krstajić bio u emotivnom rastrojstvu pričajući o podršci na konferenciji za medije, a Kokeza poručio da se ne slaže sa njegovim stavom da ne igra sa dva napadača protiv baltičke selekcije i posebno što šansu ne dobija Aleksandar Prijović.

Mogući odlazak najavio je i sam Krstajić rečima da mu je potrebno malo vremena da razmisli.

"Potrebno mi je još nekoliko dana da se odmorim, pa ćemo posle razgovarati o svemu", izjavio je Krstajić.

Predsednik FSS Slaviša Kokeza je izjavio da prvo treba sačekati 2. decembar i žreb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

"Posle toga razgovaraćemo sa sportskim sektorom i selektorom da vidimo šta ćemo i kako nastaviti", kaže Kokeza.

U slučaju smene Krstajića, prvi pik za selektora biti legendarni Dragan Stojković Piksi koji je i prošle zime figurirao kao naslednik Slavoljuba Muslina, ali zbog čvrstog ugovora sa kineskim Gvangžuom R&F (plata osam miliona godišnje) nije mogao da preuzme nacionalni tim, prenosi Informer.

Krstajiću se na teret stavlja i loš odnos sa fudbalerima Matijom Nastasićem i Lukom Milivojevićem, koji su otkrili da neće igrati za "orlove" sve dok se ne promeni selektor.

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track