RAD SE POJAČAO: Aleksandar Miljanić novi sportski direktor Građevinara
Foto: FK Rad

PRED GOSTOVANJE ČUKARIČKOM

RAD SE POJAČAO: Aleksandar Miljanić novi sportski direktor Građevinara

Fudbal -

Aleksandar Miljanić je imenovan za novog sportskog direktora Rada.

Miljanić je direktno i indirektno sarađivao sa mnogim klubovima, a najupečatljiviji trag je ostavio u kulskom Hajduku i Inđiji.

- Izuzetna mi je čast što sam dobio angažman u klubu koji smatram među tri do četiri u zemlji. Zahvaljujem se upravi kluba na ukazanom poverenju i spreman sam da odgovorim radnom zadatku. Upoznat sam sa igračkim kadrom i sada je prioritetan zadatak da se do kraja ove polusezone ostvare što bolji rezultati koji bi se nadogradili od februara meseca. Ekipa je spoj mladosti i iskustva i verujem u potencijal ovog igračkog kadra – rekao je u svom prvom obraćanju novoimenovani sportski direktor Rada, Aleksandar Miljanić.

foto: FK Rad

O očekivanjima pred duel na Banovom brdu, svoje mišljenje je izneo povratnik u prvi tim, Miloš Marković.

Popularni "Piroška" je sa puno optimizma najavio utakmicu protiv Čukaričkog, u petak od 18 časova.

- Stanje nas tabeli našeg rivala i nas ne odslikava pravi i realan odnos u kvalitetu po pitanju igračkog kadra. Mislim da imamo potencijal i spremni smo da zadatke koje nam poveri novi šef Stevanović ostvarimo i sa bodovima se vratimo na Banjicu. Dobro smo radili u periodu dvonedeljne pauze i sigurno da ćemo dati svoj maksimum i očekujem da za to budemo nagrađeni ostvarenjem na terenu. „Forsi“ su naš dvanaesti igrač , bili i biće i pozivam ih da nas podrže na Banovom brdu u još većem broju, a mi ćemo oznojiti dresove Rada za pozitivno ostvarenje – rekao je bek "građevinara" Miloš Marković, pred uvodni meč ovog kola protiv Čukaričkog.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: FK Rad)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track