CRVENO-BELI GAZE SVE REDOM: Zvezdini klinci bez milosti prema konkurenciji!
Foto: Zvevda. rs

ludnica

CRVENO-BELI GAZE SVE REDOM: Zvezdini klinci bez milosti prema konkurenciji!

Fudbal -

Talenti Crvene zvezde tokom jeseni su ostvarili brojne uspehe, kako u dresu našeg kluba, tako i predstavljajući crveno-belu filijalu Grafičar, koja je u dve konkurencije nadomak izlaska na nacionalnu pozornicu.

Posebnu pažnju prethodnih meseci skrenuli su mlađi kadeti, Zvezdini biseri rođeni 2003. godine, koji se takmiče u Kadetskoj ligi Beograda braneći grb Grafičara.

U konkurenciji sa godinu dana starijim rivalima učenici Marka Neđića upisali su 12 pobeda uz gol razliku 73:0, u isto toliko utakmica uz mirnu mrežu svih 1080 minuta. Time su ostvarili jedinstven podvig.

- Cilj pred početak sezone bio je da se igrači kroz takmičenje sa godinu dana starijim protivnicima dodatno razvijaju i da izbore mesto u našem B timu u Kadetskoj ligi Srbije. Ušli smo u novi izazov sa željom da se pokažemo u najboljem svetlu, ali moram priznati da su aktuelni rezultati iznad svih očekivanja. Ostvarili smo impresivan učinak uz dominantnu igru – istakao je Neđić.

Najmlađi prvi trener jedne generacije iza juga Marakane pogled je usmerio ka predstojećem vikendu kad će njegova generacija odmeriti snage sa Studentskim gradom i tako staviti tačku na uspešnu polusezonu.

- Preostalo je jedno kolo da zaokružimo neverovatan rezultat i odigramo celu polusezonu bez primljenog pogotka. Dečaci su pokazali neverovatan potencijal i na idealan način se odužili klubu za ukazano poverenje. Uprava je pokazala sluh i poverenje u moju procenu i procenu stručnog štaba potpisivanjem jednog profesionalnog i 13 stipendijskih ugovora. Oni su dodatni podstrek za momke, a nadam se da će uskoro ugovore dobiti i preostali igrači.

Zvezdini petnaestogodišnji biseri će na proleće nastaviti borbu za gradski tron sa željom da posle titule pionirskog prvaka Srbije osvoje i drugo takmičenje zaredom, a u konkurenciji za trofeje su i druge generacije naših talenata u redovima Grafičara.

Omladinci su drugoplasirani posle 15 kola uz samo tri boda zaostatka u odnosu na Zemun i takođe su u konkurenciji za plasman na nacionalnu pozornicu.

Pioniri Grafičara zimu dočekuju kao prvoplasirani u Trećoj ligi pionira sa 21 osvojenim bodom u osam utakmica, dok su petlići drugoplasirani u Ligi petlića grupa B sa 22 boda u devet kola.

Kurir sport

Foto: Zvezvda.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track