MIJAT JE IZAZVAO TEKTONSKE POTRESE... A sad se oglasio i Luka Milivojević! Šta sjajni vezista želi da poruči ovom MISTERIOZNOM PORUKOM?! (FOTO)
Foto: Starsport©

bura se ne stišava

MIJAT JE IZAZVAO TEKTONSKE POTRESE... A sad se oglasio i Luka Milivojević! Šta sjajni vezista želi da poruči ovom MISTERIOZNOM PORUKOM?! (FOTO)

Fudbal -

Iako je Srbija osvojila prvo mesto u svojoj grupi Lige nacija i tako izborila plasman u viši rang, atmosfera oko fudbalske reprezetnacije je katastrofalna.

U žiži interesovanja nisu dobri rezultati i pobede, već skandali koji potresaju nacionalni tim.

Poslednji skandal dogodio se u utorak na meču protiv Litvanije, kada je na poluvremenu došlo do žestokog verbalnog obračuna između mladog veznjaka Mijata Gaćinovića i selektora Mladena Krstajića. Gaćinović je vređao selektora jer ga je izmenio na poluvremenu.

Nakon što je skandal isplivao u javnost, Gaćinović se oglasio na društvenim mrežama i priznao da je ishitreno reagovao, da je pogrešio, ali da je dugo skupljao nezadovoljstvo u sebi.

"Nekim ljudima je u interesu da se krivica prebaci na neke od igrača. Daj Bože da sam ja najveći problem u reprezentaciji", napisao je između ostalog Mijat.

Fudbaler Ajntrahta je samo jedan u nizu igrača koji su došli u sukob sa selektorom Krstajićem. Bane Ivanović je napustio reprezentaciju, Matija Nastasić je rekao da ne želi da igra za Srbiju dok je Krstajić selektor, Duško Tošić je takođe u nemilosti selektora, a Luka Milivojević ga je otvoreno optužio za neuspeh na Mundijalu u Rusiji, zbog čega više nije dobio poziv za A selekciju.

Zanimljivo, baš na dan kada je novi skandal potresao fudbalsku reprezentaciju, Luka se oglasio na Instagramu. Objavo je svoju fotografiju u dresu Srbije i umesto komentara stavio sličicu orla.

?

A post shared by Luka Milivojevic (@luka_milivojevic05) on

Šta je Luka želeo da poruči ovom misterioznom porukom?

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track