ISPIT U NIŠU, PA U NAPULJ: Crvena zvezda igra protiv Radničkog!
Foto: FK Crvena zvezda

Derbi

ISPIT U NIŠU, PA U NAPULJ: Crvena zvezda igra protiv Radničkog!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde i Radničkog odigraće danas u Nišu (19.00) derbi Superlige Srbije.

Crveno-beli su silno oslabljeni jer će igrati bez povređenih igrača, kapitena Savića, Stojkovića, Jovančića i Pavkova, dok je pod znakom pianja i Čaušić.

Prvak države se nada pobedi, što bi bila sjajna uvertira za sredu, kada gostuju Napoliju u Ligi šampiona.

"Radnički je ove godine dodatno pojačao svoje redove i predvođen je Lalatovićem, jednim od najboljih trenera u Srbiji. Nišlije su prava takmičarska ekipa i zaslužuju poziciju na kojoj se nalaze. Ispunjeni su svi preduslovi za zanimljivu i dobru utakmicu, pa očekujem da Čair bude ispunjen do poslednjeg mesta. Boaći izlazi iz povrede, počeo je da trenira, ali mu predstoji period fizičke pripreme i adaptacije. Srećan sam kad god se neko od igrača vrati u pogon, ipak brojni fudbaleri su pod znakom pitanja. Ne želim da kukam, sagledaćemo opcije i videćemo ko je od igrača kompatibilan da pokrije neophodne pozicije", rekao je Milojević.

Nenad Lalatović, trener Radničkog, kaže da je Zvezda favorit, ne samo u Nišu već na svim utakmicama u Superligi.

"Ovaj meč biće naš diplomski ispit, jer imamo priliku da se dokažemo protiv sjajne ekipe. Zvezda ima dva pođednako jaka tima, prošle sezone je igrala Ligu Evrope, sada Ligu šampiona i pobedila je Liverpul. Kada igraš protiv takve ekipe moraš da imaš respekt, ali ne smeš da se plašiš. Jer, ako se oni nisu uplašili od Liverpula, nećemo se ni mi uplašiti od njih", rekao je Lalatović.

Nišije najavljuju borbu za titulu, a koliko je to realno, videćemo večeras (19.00), kada im u goste stiže Zvezda. Kec je čak 5,60, dvojka 1,55, a iks 3,90.Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnički Niš - Crvena zvezda.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track