BIVŠI FUDBALERI ZVEZDE ODUŠEVLJENI USPESIMA CRVENO-BELIH: Kad smo pobedili Liverpul, tresla se cela zgrada! Žena je mislila da sam poludeo
Foto: Starsport©

MARAKANA OSTALA U SRCU

BIVŠI FUDBALERI ZVEZDE ODUŠEVLJENI USPESIMA CRVENO-BELIH: Kad smo pobedili Liverpul, tresla se cela zgrada! Žena je mislila da sam poludeo

Fudbal -

Vesti o uspesima Zvezde obišle su ove jeseni fudbalski svet, a rezutati ostvareni na internacionalnoj pozornici posebno su obradovale nekadašnje igrače crveno-belih.

Reprezentativci Srbije Luka Jović i Predrag Rajković izrazili su zadovoljstvo zbog uspeha, ali im i poželeli sreću u predstojeća dva evropska izazova.

- Pratim igre Zvezde i pratiću do kraja života jer je to klub u kojem sam proveo deset godina. Odrastao sam na Marakani i Zvezda će zauvek biti u mom srcu. Drago mi je što crveno-beli beleže uspehe i što je klub ponovo u društvu kojem pripada. Čestitam upravi na učinjenom, ali i igračima i stručnom štabu koji beleže sjajne rezultate i vraćaju slavu Crvene zvezde – rekao je bundesligaški golgeter.

foto: Starsport©

Jednako srećan je i Predrag Rajković, golman reprezentacije Srbije i Jovićev saigrač iz perioda provedenog u Ljutice Bogdana.

- Verni sam navijač i sa pregršt emocija pratim svaki meč. Posle druge lopte u mreži Liverpula moje slavlje čulo se u čitavoj zgradi. Žena je mislila da sam poludeo. To su emocije koje nije moguće kontrolisati, presrećan sam što Zvezda ostvaruje fenomenalne rezultate i iskreno se nadam da će proći u narednu fazu, mada bih bio zadovoljan i plasmanoim u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Pobeda nad Liverpulom posebno je obradovala i Jovića.

- Bio sam veoma srećan posle prvog trijumfa u Ligi šampiona. Iako ne poznajem Pavkova, bilo mi je veoma drago jer je baš on izrastao u heroja. Stekao sam utisak da se radi o pozitivnom momku koji je zaslužio nagradu.

Na reči centarfora nadovezao se nekadašnji kapiten Zvezde.

- Pavkovu želim da bude dvostruki strelac i u večitom derbiju. Njegovi pogoci i pobeda doneli su ekipi samopouzdanje. Ukoliko se budu borili kao lavovi, kao protiv Liverpula, mogu da izvuku pozitivan rezultat u Italiji. Napoli će igrati otvorenije na svom terenu, napašće, a Zvezda ukoliko bude igrala taktički može da ugrozi rivala iz kontranapada.

Poput Rajkovića, optimizmom pred poslednja dva kola grupne faze Lige šampiona zrači i Jović.

- Imamo samo bod manje od Pari Sen Žermena, a svi znamo koliko francuski klub ulaže i kolikim budžetom raspolaže. Konkurentni smo i upravo meč poslednjeg kola mogao bi da donese odluku. Značajan je i duel u Napulju, rival ima imperativ pobede što bi mogao da bude Zvezdin adut. Potrebno je samo da ekipa ima veru u sebe i pruži maksimum – istakao je ubojiti golgeter.

(FK Crvena zvezda, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track