TI I TVOJA PORODICA STE SRAMOTA: Albanci BRUTALNO vređaju fudbalera Srbije koji bi da igra za tzv. Kosovo! Kada ti se igra za Srbiju, ostani tamo! (FOTO)
Foto: Starsport©

strašno

TI I TVOJA PORODICA STE SRAMOTA: Albanci BRUTALNO vređaju fudbalera Srbije koji bi da igra za tzv. Kosovo! Kada ti se igra za Srbiju, ostani tamo! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Arton Zekaj je svojom izjavom da želi da zaigra u reprezentaciji tzv. Kosova umesto za Srbiju, izazvao burne reakcije u čitavom regionu.

Arton Zekaj (18), doskorašnji kapiten kadetske i omladinske reprezentacije Srbije, u budućnosti bi mogao da igra za reprezentaciju Kosova, bila je vest koja je danas zapalila društvene mreže.

Ova izjava je izazvala burne reakcije ne samo u Srbiji već i na teritoriji Kosova i Metohije.

Na Tviteru su mogli da se pročitaju razni komentari, ali su uglavnom svi u jednom složni, a to je da Zekaj treba da ostane da igra za Orlove kako je i do sada i da nema mesta za njega u reprezentaciji tzv. Kosova.

- Još nema zvanične potvrde ove izjave, ali je tačna, onda - ne, gospodine! Ako želiš da igraš sa grbom sa "četiri S" na grudima, a Kosovo ti je Plan B, onda apsolutno NE za mene - tvit je korisnika koji vodi nalog "Kosovski fudbal".

Nakon ovog tvita, pojavili su se mnogobrojni komentari na isti.

- Ne verujem da je to tačno, jer nijedan Kosovar ne može tako nešto da kaže, prosto odbijam da poverujem!

- Ne želimo ga čak ni ako nije rekao tako nešto. Igrao je za njihove mlađe selekcije. Svako ko je predstavljao tu zemlju, ne može da igra za nas. Ne želim ni da čujem za njega. On i njegova porodica su sramota!

- Baš me zanima zašto uopšte želi da igra za Srbiju.

Nema sumnje da kapiteni kadetske i omladinske reprezentacije nikako neće biti lako u narednih nekoliko dana.

Kurir sport

Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track