OVAKAV OPROŠTAJNI GOVOR NISU OČEKIVALI! Hrvat potpuno poludeo: Organizovao sastanak sa igračima i NASTRAŠNIJE IH ISPLJUVAO!
Foto: AP

NEMAČKA U ŠOKU

OVAKAV OPROŠTAJNI GOVOR NISU OČEKIVALI! Hrvat potpuno poludeo: Organizovao sastanak sa igračima i NASTRAŠNIJE IH ISPLJUVAO!

Fudbal -

Hrvatski stručnjak Niko Kovač nalazi se na izlaznim vratima u Bajernu.

Nakon poslednjeg u nizu neuspeha, remija sa očajnom Fortunom, hrvatski trener broji poslednje dane na klupi Bavaraca.

Bajern je katastrofalan ove sezone. Nakon 12 odigranih kola aktuelni šampion ima devet bodova manje od vodećeg Dortmunda. Nije ni tajna da su se protiv Kovača pobudini glavni igrači.

Junajted igra ključni meč za plasman u osminu finala jer ako večeras ne savlada Jang Bojs, u poslednjem kolu će morati da izbegne poraz na gostovanju Valensiji. Kvota na pobedu Đavola bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mančester Junajted - Jang Bojs.

"Bild" saznaje da je Kovač organizovao sastanak kako bi analizirao debakl protiv Fortune. Kovač zna da je pitanje dana kada će dobiti otkaz, pa je igračima upravo to i rekao:

"Mene možda uskoro vode neće biti, ali pre toga želim nešto da uradim", pišu Nemci i dodaju da je ova misteriozna najava odjeknula svlačionicom.

Kovač im sasuo sve u lice. Jasno i glasno im je rekao da su za neuspeh ove sezone krivi igrači, najveće zvezde, a ne on. Otvoreno je kritikovao nemački mentalitet koji se sveo na uljuljanost u sigurnost, dok "ja kao Hrvat ovde moram žestoko da se borim i naporno da radim na sve".

Igrači nisu pokazali razumevanje za Kovača.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track