LIGA ŠAMPIONA

KIŠA DOČEKALA CRVENO-BELU EKSPEDICIJU: Loše vreme u Napulju nije poremetilo dobro raspoloženje u Crvenoj zvezdi (KURIR TV)

Fudbal -

Ekspedicija Crvene zvezde stigla je u Napulj, gde će fudbaleri ovog kluba u sredu od 21.00 čas, na stadionu "San Paolo" odigrati utakmicu petog kola Lige šampiona protiv Napolija.

Specijalni izveštač za Kurir iz Napulja - ALEKSANDAR RADONIĆ

Fudbalere, rukovodstvo, prijatelje kluba i novinare dočekalo je kišovito, tmurno, ali i toplo vreme u Napulju. Temperatura je bila 14 stepeni. Posle standardne pasoške procedure na aerodromu srpska ekspedicija posle 30 minuta vožnje autobusom stigla je do svojih hotelskih odredišta.

pasoša procedura prošla bez problema
pasoša procedura prošla bez problemafoto: Kurir sport / Aleksandar Radonić

Saobraćajne gužve nije bilo na autoputu, ali zato jeste u užem gradskom jezgru. Na delu smo mogli da vidimo koliko su vozači sa juga Italije "vreli za upravljačem" i da osetimo kako je to kad se pored autobusa provuče nekoliko motociklista na skuterima.

Fudbaleri Crvene zvezde, prvi tim i omladinci, kao i rukovodstvo i legende kluba stigli su u Napulj oko 12.00 časova, sat vremena kasnije od ostalih članova ekspedicije crveno-belih.

kurir.rs / Aleksandar Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track