ŠTA UČINI MAJSTORE? Neobjašnjiv promašaj fudbalera Njukasla ostavio ceo stadion bez reči (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

AUUU

ŠTA UČINI MAJSTORE? Neobjašnjiv promašaj fudbalera Njukasla ostavio ceo stadion bez reči (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Njukasla pobedili su Barnli u gostima 2:1 u poslednjem meču 13. kola Premijer lige, a ovaj susret je obeležio promašaj Meta Ričija u 50. minutu koji je ceo stadion ostavio bez reči.

Njukasl je poveo u 4. minutu, posle šuta Fernandeza lopta je pogodila Bena Mija i prevarila golmana domaćih Džoa Harta. I drugi gol crno-belih dao je defanzivac, ovog puta Klark, koji je bio strelac u 23. minutu.

U 40. minutu Voks je lepim pogotkom glavom sa ivice šesnaesterca vratio nadu Branliju, međutim, promene rezultata nije bilo i ekipa Šona Dajša je upisala osmi poraz u Premijer ligi.

Predigra za meč na San Paolu zakazana je za 14.00, kada će na teren izaći mladi timove Napolija i Zvezde. Ovde je beogradski klub u ravnopravnijem položaju, pošto je kvota na keca 1,75, a na dvojku 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Napoli - Zvezda u omladinskoj Ligi šampiona.

U finišu meče i golman domaćih Hart je krenuo u napad, bilo je uzbudljivo preg golom Svraka, ali ne i promene rezultata, tako da je Njukasl zabeležio prvi trijumf u gostima ove sezone.

Ali mnogi će ovaj duel pamtiti i po dešavanju u 50. minutu kada je fudbaler Njukasla Met Riči promašio stoprocentnu priliku.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track