JEDVA SAM ČEKAO DA PADNE NOĆ KAKO BIH UZEO TABLETU... Andres Inijesta priznao da boluje od teške bolesti!
Foto: Reuter

BOLUJE OD 2009. GODINE

JEDVA SAM ČEKAO DA PADNE NOĆ KAKO BIH UZEO TABLETU... Andres Inijesta priznao da boluje od teške bolesti!

Fudbal -

Čuveni Andres Inijesta priznao je u jednom televizijskom intervju da od 2009. godine boluje od depresije.

Bolest je dijagnostikovana nakon jedne od najuspešnijih sezona u istoriji Barselone po osvajanju triple krune, ali se može reći da je okidač bila tragična smrt Danijela Harkea, kapitena Espanjola i velikog Inijestinog prijatelja kojem je posvetio gol protiv Holandije u finalu SP u Južnoj Africi (1:0).

- Kada imate depresiju, vi shvatate da nešto nije kako treba, ali niste sigurni šta. Ulazite u krug kada se uvek osećate prazni - rekao je Inijesta i nastavio:

- Postignete gol protiv Čelsija u polufinalu, osvojite kasnije Ligu šampiona, pa još dva trofeja i to bi morala da bude nezaboravna godina... Onda dođe leto i vi osetite da ste pali.

Pomoć je potražio kod klupskog psihologa.

- Kada patite od depresije, niste svoji, ranjivi ste toliko da teško kontrolišete važne životne trenutke. Jedva sam čekao da padne noć kako bih uzeo tabletu i otišao na spavanje.

Inijesta je otvorivši dušu u intervjuu rekao da je Murinjo tokom svoje ere na klupi Real Madrida dosta doprineo da zavlada velika mržnja.

- On je stvarao tu atmosferu i postao nepodnošljiv. To više nije bilo rivalstvo, već mržnja. Napetost koju je doneo Murinjo napravila je samo štetu reprezentaciji i mojim saigračima.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track