DRUGO POLUVREME KAO PUTOKAZ

MILOJEVIĆ U NAPULJU PONOSAN NA IGRAČE, ALI I NA DELIJE: Nismo baš onakvi kakvim Evropa želi da nas predstavi (KURIR TV)

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je ponosan na svoje igrače posle poraza od Napolija.

Crveno-beli su izgubili u Napulju 1:3 meč petog kola Lige šampiona, a Milojević igru svog tima u drugom poluvremenu vidi kao putokaz na evropskom putu.

"Čestitao bih Napoliju. Utakmica je bila dobra i zanimljiva. Mogu da je podelim na dva poluvremena iz našeg ugla. Ono što smo pripremali, nismo baš odradili kako smo hteli. Mogu da pričam o drugom poluvremenu, koje smo odigrali najbolje od svih na gostovanjima i ono nam je putokaz kako se igra u Evropi. Čestitao bih mojim igračima. Posebno sam ponosan što treniram ovakve igrače, pa Jovančić i Pavkov su hteli i povređeni da igraju. Videli smo i danas malog Joveljića, koji izrasta u fenomenalnog igrača. To dete zaslužuje šansu i to je nešto najlepše što Crvena zvezda u ovom trenutku ima", rekao je Milojević.

Zvezdu je sa tribina "San Paola" bodrilo nekoliko hiljada "Delija".

"Navijači su jedan od najboljih delova ove naše grupe i mnogo nam znače. Oni imaju veliku ulogu u svemu što smo uradili. Dobio sam informaciju da je svuda po Napulju bilo naših navijača. Pozdravljam ih i čestitam na ponašanju. Pokazali smo da nismo baš onakvi kakvim ostatak Evrope želi da nas prikaže. Na kraju, žao mi je što nismo imali prilike da imamo njihovu pomoću Parizu i Liverpulu", istakao je Milojević, oslušnuo i kada je shvatio da navijači i dalje pevaju na tribinama dodao:

"I sad možete da ih čujete".

Italijanski novinari pitali su ga ko su mu favoriti za prolaz u osminu finala.

"Nemam favorita. Svaka od tri ekipe je apsolutno različita. Sve su jako dobre. Da budem maksimalno korektan i iskren, ko god da prođe, zaslužuje. Te tri ekipe su izjednačene", zaključio je Vladan Milojević.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Reuters)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track