SA MUŠKIM STVARIMA NA NEJMARA I DRUŠTVO: Golman Crvene zvezde veruje u trijumf nad prebogatim PSŽ-om
Foto: Starsport©

SAMO HRABRO

SA MUŠKIM STVARIMA NA NEJMARA I DRUŠTVO: Golman Crvene zvezde veruje u trijumf nad prebogatim PSŽ-om

Fudbal -

Milan Borjan veruje da crveno-beli mogu pobediti francuski tim i uz trijumf Napolija u Liverpulu proći dalje.

Milan Borjan i protiv Napolija je bio na najvišem nivou. Iskusni čuvar mreže dosad nije imao prosečnu utakmicu na golu Crvene zvezde u Ligi šampiona, što je samo potvrda statistike i brojki koje kažu da je najbolji golman u elitnom klupskom takmičenju.

Milan Borjan imao je dva fantastična zicera kada je odbranio Mertensu i Insinjeu dva šuta koja su svi na stadionu San Paolo videli u golu.

- Generalno, svaka utakmica u Ligi šampiona je teška. Iskreno, mi smo neiskusna ekipa, ovo nam dobro dođe za budućnost. Momci treba da budu ponosni na sebe što smo došli do ovog takmičenja. Niko nije očekivao da ćemo uzeti četiri boda u grupi. Ali, eto uspeli smo. Imamo još jednu utakmicu, nikad se ne zna, ako se nameste rezultati, možda i prođemo dalje, u Ligu Evrope - bio je više nego jasan Milan Borjan.

Kurir je od golmana Crvene zvezde pokušao da sazna da li on i njegovi saigrači imaju ambiciju da za dve nedelje, tačnije 11. decembra tuku PSŽ. Skupa ekipa iz Francuske predvođena Nejmarom, Mbapeom, Kavanijem, Veratijem, Di Marijom i ostalim vedetama dolazi u Beograd.

- Naravno! Mi svako utakmicu idemo na pobedu! Pogotovo pred našim navijačima. To smo pokazali protiv Liverpula i Napolija na Marakani. PSŽ je jak protivnik. Daćemo sve od sebe, da probamo da ih dobijemo pred našim navijačima.Treba da izađemo, da se ne bih vulgarno izrazio... (smeh) Sa dosta onih muških stvari... Da damo svoj maksimum i pobedimo - istakao je Milan Borjan.

foto: Reuters

Danak neiskustva

Iz grešaka primili tri gola

Milan Borjan žali za jeftino primljenim golovima protiv Napolija.

- Koštale su nas naše greške, primili smo tri gola ali idemo dalje. Generalno smo igrali super, treba da nastavimo i da slede?e godine probamo da igramo sa više iskustva i da probamo nešto da napravimo u Ligi šampiona - rekao je Borjan.

Ključni čovek

Krstičić ne može na PSŽ

Nenad Krstičić bio je jedan od boljih fudbalera Crvene zvezde u toku sezone i na brojnim utakmicama bio ključni čovek u veznom redu. Nazalost njegovu, ali i armije navijača zbog trećeg žutog kartona zarađenog u utakmici protiv Napolija neće moći da igra protiv PSŽ.

kurir.rs / A. Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track