MBAPE O GOSTOVANJU ZVEZDI: Tamo niko ne pobeđuje, biće katastrofa ako na Marakani prođemo kao Liverpul!
Foto: Reuters

oprezan

MBAPE O GOSTOVANJU ZVEZDI: Tamo niko ne pobeđuje, biće katastrofa ako na Marakani prođemo kao Liverpul!

Fudbal -

Crvena zevzda je porazom od Napolija (1:3) u petom kolu grupe C Lige šampiona izgubila šanse za plasman u nokaut fazu, dok je i dalje živa nada o Ligi Evrope, ali se Napoli, Liverpul i PSŽ svim silama bore za mesto koje vodi u osminu finala elitnog fudbalskog takmičenja.

Liverpul i Napoli će međusobno u svom duelu na Enfildu najverovatnije odlučiti ko ide dalje, ali će osluškivati i meč iz Beograda, gde Zvezda može da pomrsi račune PSŽ-u, kojem pobeda na Marakani donosi siguran prolaz, dok po nekim kombinacijama remi može da ga ugrozi (ako Liverpul pobedi Napoli sa 4:3, PSŽ bi ispao u slučaju remija na Marakani zbog trougla koji bi se stvorio između tri prvoplasirane ekipe i većeg broja golova u gostima).

Zato su igrači PSŽ-a izuzetno oprezni pred gostovanje Zvezdi, gde su se već opekli i Napoli (0:0), a naročito Liverpul, koji je izgubio sa 2:0 u Beogradu.

Da je Marakana velika prednost Zvezde, svestan je i Kilijan Mbape, uz Nejmara najveća zvezda PSŽ-a.

- Niko iz grupe nije pobedio tamo, tako da će to biti komplikvan meč. Moramo da pružimo maksimum i da odigramo sa mnogo želje tamo. Biće katastrofa ako to bude kao što je bilo Liverpulu i ako se ne kvalifikujemo - poručio je Mbape.

Utakmica između Crvene zvezde i PSŽ-a na programu je 11. decembra od 21.00, a karte su rasprodate.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track