BUFONOVA SEKSI ŽENA PROZVALA ANĆELOTIJA ZBOG ZVEZDE: Zgodna Ilarija raspalila samo tako, slavni trener ostao ZATEČEN (VIDEO)
Foto: Profimedia

OŠTRA NA JEZIKU

BUFONOVA SEKSI ŽENA PROZVALA ANĆELOTIJA ZBOG ZVEZDE: Zgodna Ilarija raspalila samo tako, slavni trener ostao ZATEČEN (VIDEO)

Fudbal -

Bufonova seksi supruga, popularna italijanska sportska voditeljka Ilarija DI Amiko 'prozvala' je trenera Napolija Karla Anćelotija posle meča sa Crvenom zvezdom.

Zgodna Italijanska poznata po oštom jeziku i pitanjima koja malo ko sme da postavi ostavila je slavnog trenera pomalo zatečenim kada je raspalila rečenicu:

"Pa, faca vam je onako...", na konstataciju da je Zvezda dala gol, što je Napoliju zakomplikovalo situaciju u grupi pred poslednje kolo, pa će strepeti na Enfildu protiv Liverpula, a zatim ga je upitala da li je Napoli pravio neku računicu pred meč protiv Zvezde, ali je Anćeloti odrično odgovorio.

"Ne, jer smo morali da pobedimo utakmicu. Ne možeš da ideš u Liverpul i da praviš računicu. Svi treba da se brinu, naročito PSŽ, jer nije lako igrati u Beogradu", poručio je Anćeloti.

A sad malo o samoj Ilariji! Naime, Bufon je dugo bio u srećnom braku sa Alenom Seredovom (barem se tako mislilo), ali je u njihov život ušetala atraktivna voditeljka Ilaria di Amiko.

Ilaria, koja se jedno vreme dovodila i u vezu sa Bekamom, smuvala je tada oženjenog Bufon koji je totalno poludeo za njom.

Ubrzo se ljubavno klupko razmotalo i sada su Ilarija i Bufon u srećnom braku i imaju jednog sina.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track