DŽAJIĆ ZNA KAKO SE POSTAJE ŠAMPION EVROPE: Zvezda ponovo na krovu Starog kontinenta... Za desetak godina
Foto: Zoran Šaponjić

PRESREĆAN KAKO SE RADI NA MARAKANI

DŽAJIĆ ZNA KAKO SE POSTAJE ŠAMPION EVROPE: Zvezda ponovo na krovu Starog kontinenta... Za desetak godina

Fudbal -

Legenda Zvezde i počasni predsednik Dragan Džajić danas je na severu Kosova i Metohije izjavio da bi crveno-beli u roku od deset godina ponovo mogli da budu šampioni Evrope.

Džajić, Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela u amfiteatru Fakulteta tehničkih nauka u Kosovskoj Mitrovici sastali su se sa predstavnicima studenata i sportskih klubova sa severa KiM.

"Smatram da će ovaj tim Zvezde iz sezone u sezonu praviti dobre rezultate, a kada ćemo biti prvaci Evrope ne mogu da znam, ali živim u nadi da će se to ponovo desiti u narednih desetak godina", izjavio je Džajić.

Upravo je Džajić bio predsednik Zvezde kada je 1991. godine pokorila Evropu i svet.

"Zaista je bilo mnogo lepo posle Barija, mislili smo da ćemo uživati u tome i da ćemo nastaviti tako i u sledećim godinama. Međutim, sve ono što se desilo je mnogo poremetilo Zvezdu i ja sam uvek govorio da je Zvezda od svih preduzeća najviše izgubila kada se raspala bivša država".

Džajić je na kraju zaključio:

"Crvena zvezda je na pravom putu, radi izvanredno u svim segmentima, zna se ko, šta i kako treba da radi. Zvezda je klub koji od ujutru do uveče razmišlja kako da bude sve bolji i bolji, u ovim uslovima postigla je velike rezultate i mislim da će postizati još bolje".

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track