Najnovije vesti

REKLA MI JE DA NEĆE SEKS, PA ME JE UHVATILA ZA PENIS! Šok! Ronaldo priznao silovanje!
Foto: EPA

afera silovanje

REKLA MI JE DA NEĆE SEKS, PA ME JE UHVATILA ZA PENIS! Šok! Ronaldo priznao silovanje!

Fudbal

Nemački list "Špigel" tvrdi da postoje dokumenti koji dokazuju da je slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo priznao da je silovao jednu devojku u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nemački list tvrdi da je imao uvid u poverljive upitnike u kojima je Ronaldo otkrio šokantne detalje kobne noći u Las Vegasu.

"Špigel" tvrdi da su advokati naknadno izmenili upitnik. Navodno je iz njega nestalo svako pominjanje stavova Ketrin Majorge iz kojih bi se zaključilo da je u pitanju bilo silovanje.

Na pitanje iz upitnika "Da li je ona ikada povisila ton, da li je vikala", Ronaldo je najpre u septembru 2009. odgovorio:

"Ona je rekla "ne" i više puta je tražila da prestanem".

A u decemburu iste godine njegov odgovor je bio kratak i jasan: "Ne".

U dokumentaciji koju je Ronaldo predao advokatskom timu, do koje je došao "Špigl" navodi se da je Majorga koristila reči "ne" i "prestani" i da se Ronaldo izvinio tek pošto je obavio posao.

"Rekla je da nije odmah za seks pošto su se tek upoznali, ali me je uhvatila za penis. Dugo nisam menjao pozu. Priznala mi je da nije želela da imamo odnos, ali je bila dostupna. Takođe, primetio sam i nekoliko modrica na njenom telu. Na kraju je rekla da sam je prisilio i da nije kao ostale", navodno je Ronaldo naveo u dokumentima koje je predao svojim advokatima

Podsetimo, 34-godišnja Ketrin Majorga iz Las Vegasa optužila je čuvenog fudbalera za silovanje.  Ispričala da se silovanje desilo 2009. godine u apartmanu ovog fudbalera u hotelu Palms u Las Vegasu, a da je dobila 375 hiljada dolara u zamenu za ćutanje, kada je u policiji utvrđeno da je silovana.

Ona je sada odlučila da progovori jer se navodno već godinama bori sa teškim psihičkim posledicama koje joj je ta noć ostavila.

Ronaldo je opružbe nazvao "lažnim", i prokomentarisao kako Ketrin želi da se obogati na račun njegove slave, te da je on srećan čovek.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...