HIT! PREDSEDNIK FS TZV. KOSOVA LUPIO, PA OSTAO ŽIV! ADEMI: Mi smo jedna od dve najkvalitetnije selekcije u grupi A!
Foto: AP

KAKAV OPTIMIZAM

HIT! PREDSEDNIK FS TZV. KOSOVA LUPIO, PA OSTAO ŽIV! ADEMI: Mi smo jedna od dve najkvalitetnije selekcije u grupi A!

Fudbal -

Prvi čovek FS tzv. Kosova Adem Ademi nakon današnjeg žreba u Dablinu izjavio je kako njegova reprezentacija ima velike šanse da se plasira na EP koje će se igrati 2020. godine.

To se moglo lako zaključiti posle prve izjave predsednika FS tzv. Kosova Ademija nakon žreba u kome će im protivnici biti selekcije Engleske, Češke, Crne Gore i Bugarske.

- Grupa je jako zanimljiva, ali veerujem da je prolazna za naš tim. Veerujem u kvalitet i predanost igrača i rad trenera. Mislim da ćemo doći do jednog do prva dva meesta u grupi. Nijedna utakmica neće biti jednostavna, rivali su jaki, ali mi smo u trendu pobeeda, i napretka, velikog napretka - rekao je Ademi za Koha ditore i dodao:

- Dobili smo grupu koja nam odgovara. Veerujem da imamo kvalitet da se kroz regularne kvalifikacije nađemo među 20 selekcija koje će ih sa uspeehom završiti.

Podsetimo, Kosovo je uspelo da se u Ligi nacija plasira u viši rang takmičenja kao prvplasirana ekipa u svojoj grupi i tako sebi omogući i put do EP preko kvalifikacija.

Kurir sport

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track