SAUTGEJT UŽASNO MOTIVISAN: Selektor Engleza zna šta ga čeka, ali ne priča o ekipi tzv. Kosova
Foto: AP

optimista

SAUTGEJT UŽASNO MOTIVISAN: Selektor Engleza zna šta ga čeka, ali ne priča o ekipi tzv. Kosova

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa biti izuzetno motivisana u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, iako je izbegla "neka zvučna imena" u grupi.

"Moramo da budemo jako motivisani. Mi smo jedan od domaćina i moramo da osiguramo mesto. Bilo je nekih ekipa, Nemačka u drugom šeširu i Srbija u trećem, koji bi nam otežali grupu, ali dovoljno sam u reprezentaciji da znam da za utakmice na gostovanjima, gde će biti neverovatnih atmosfera i protivnici veoma motivisani, moramo da se pripremimo na pravi način, fizički i psihički", rekao je Sautgejt, preneli su britanski mediji.

U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, Engleska će igrati u Grupi A sa Češkom, Bugarskom, Crnom Gorom i Kosovom.

Utakmice na Evropskom prvenstvu igraće se u 12 različitih gradova, a polufinala i finale na programu su na londonskom Vembliju. Sautgejt je rekao da je to sjajna stvar.

"To je retka prilika za svakog igrača, da u svojoj zemlji igra veliki turnir. Biće ovo uzbuljivih 18 meseci", dodao je Sautgejt.

Kurir sport / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track