ŽESTOK SKANDAL NA DODELI ZLATNE LOPTE! Poznati di-džej ZAPREPASTIO čitavu planetu pitanjem koje je postavio najboljoj fudbalerki sveta! (VIDEO)
Foto: Profimedia

seksistički ispad

ŽESTOK SKANDAL NA DODELI ZLATNE LOPTE! Poznati di-džej ZAPREPASTIO čitavu planetu pitanjem koje je postavio najboljoj fudbalerki sveta! (VIDEO)

Fudbal -

Ceremoniju dodele Zlatne lopte u Parizu zasenio je popularni DJ Martin Solveig, koji je šokirao svet svojim seksističkim ispadom.

Ada Hgerberg je ušla istoriju pošto je postala prva fudbalerka koja je osvojila Zlatnu loptu, koja se od ove godine dodeljuje i u ženskoj konkurenciji.

foto: Profimedia

Francuz vodio ceremoniju dodele nagrada i 23-godišnju Norvežanku je prilikom uručenja Zlatne lopte pitao da li zna da "tverkuje".

Hegerberg je bez dvoumljenja rekla "ne", a Solveig se posle ceremonije izvinio Norvežanki, istakavši da mu je ona kasnije rekla da je shvatila da se "samo šalio".

"Izvinjavam se svima koje sam možda uvredio. Ovo je bila šala, verovatno loša, i zbog toga se izvinjavam. Malo sam se iznenadio reakcijama na internetu, nisam želeo nikoga da uvredim. To je proizašlo iz slabog nivoa mog engleskoj jezika, nisam želeo nikoga da uvredim niti sam znao da će uvredljivo. Posebno ne nakon što smo plesali uz Frenka Sinatru", rekao je 42-godišnji francuski muzičar.

Mlada sportiskinja je istakla da nije to shvatila kao seksualno uznemiravanje.

"Prišao mi je nakon toga i bio je jako tužan. Nisam razmišljala o tome u tom trenutku. Bila sam srećna što smo plesali i što sam osvojila Zlatnu loptu", rekla je Hegerberg.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track