AKO MISLI DA JE DOVOLJNO DA NAPRAVI NEKOLIKO GLUPIH TRIKOVA, ONDA JE IDIOT! Legenda Mančester junajteda brutalno isprozivala Pogbu!
Foto: Reuters

oštro

AKO MISLI DA JE DOVOLJNO DA NAPRAVI NEKOLIKO GLUPIH TRIKOVA, ONDA JE IDIOT! Legenda Mančester junajteda brutalno isprozivala Pogbu!

Fudbal -

Bivši fudbaler Mančester junajteda Pol Ins besan je zbog ponašanja najveće zvezde tima Pola Pogbe.

Francuski reprezentativac igra katastrofalno ove sezone, izgubio je mesto u stratnoj postavi. U derbiju protiv Arsenala (2:2) je usao u igru u 75. minutu i ponovo ništa nije pokazao na terenu.

"Pogba je doveden kao igrač svetske klase, ali sada izgleda prosečno. Ako misli da je njegovo da izađe na teren i napravi nekoliko glupih trikova, onda je idiot. Njegov odnos prema navijačima mi govori da želi da ode, da jedva čeka da ode iz kluba. Pogledajte Andera Ereru. Nije najbolji na svetu, ali razume šta znači Junajted. Shvata šta znači igrati za Junajted i zaista želi da pobedi po svaku cenu. On ima želju koju Lukaku i posebno Pogba nemaju", oštar je Ins.

Mančester tek osmi na tabeli i već ima 18 bodova manje od prvoplasiranog Sitija.

Mančester Junajted tone sve dublje, a danas mu u goste dolazi fenjeraš Fulam. Kec nosi kvotu 1,38, ali kako igra Murinjov tim možda treba razmisliti o duploj šansi X2 s kvotom 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Fulam.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track