PRPA, BATO! PSŽ u velikoj panici zbog Zvezde i dolaska u Beograd!
Foto: Reutrs

Liga šampiona

PRPA, BATO! PSŽ u velikoj panici zbog Zvezde i dolaska u Beograd!

Fudbal -

Namazani Sveci zbog protesta u glavnom gradu Francuske i povrede Nejmara uspeli da izdejstvuju duži odmor pred dolazak u Srbiju

Utakmica između fudbalera Crvene zvezde i PSŽ u Ligi šampiona, od ogromnog je značaja za oba kluba. Čini se da se Parižani prilično plaše crveno-belih, jer bi poraz ili remi u Beogradu u utorak od 21.00 čas, mogli da ih koštaju plasmana u narednu rundu najeltinijeg evropskog takmičenja.

Kako saznajemo, čelnici PSŽ iskoristili su proteste u Parizu, da za vikend odlože utakmicu protiv Monpeljea u domaćem šampionatu. Sve u cilju da dobiju dodatne dane odmora i spreme se za utakmicu sa Crvenom zvezdom u Beogradu. Zanimljivo, za Monpelje igra Damijen Le Talek, bivši igrač Crvene zvezde, koji bi sigurno savetima mogao da pomogne crveno-belima da je odigrana utakmica. Inače, francuski mediji pišu da PSŽ u Beogradu očekuje "visokonaponska utakmica" u kojoj moraju da pobede, ako žele da igraju u Ligi šampiona.

foto: Starsport©

Tri postignuta gola i samo dva osvojena boda u prvenstvu Francuske. To je učinak fudbalera PSŽ na dve utakmicama protiv Bordoa i Strazbura. Crvena zvezda je zgromila slavni Liverpul golovima Milana Pavkova i "sveci" se plaše da ne dožive sudbinu slavnog engleskog kluba u Beogradu. Medicinska služba PSŽ čini sve da oporavi Brazilca Nejmara za utakmicu u utorak. Sasvim je sigurno da će od prvog minuta u postavi biti Kilijan Mbape, Edison Kavani, Marko Verati, pa čak i Adrijen Rabio, ključni igrač u vezi Parižana koji je nedavno odbio da produži ugovor, pa ima manju minutažu.

PSŽ pobedio je Crvenu zvezdu u Parizu s rezultatom 6:1, ali čini se da im taj rezultat uopšte ne uliva nadu u revanš u Beogradu, pred više od 55.000 Delija koji će napraviti paklenu dobrodošlicu i atmosferu za francuski tim legije stranaca.

Liverpul pred odlučujući duel s Napolijem u Ligi šampiona čeka teško gostovanje Bornmutu, gde dvojka nosi kvotu 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Bornmut - Liverpul.

Kurir sport /A. Radonić

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track