Najnovije vesti

TRENER PARTIZANA PRED MAČVU Mirković: Jedva čekamo pauzu, ali moramo da damo maksimum!
Foto: Starsport©

otvoreno

TRENER PARTIZANA PRED MAČVU Mirković: Jedva čekamo pauzu, ali moramo da damo maksimum!

Fudbal

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da njegova ekipa željno iščekuje kraj polusezone u Super ligi Srbije, ali da u predstojećoj utakmici protiv Mačve ima obavezu da pruži svoj maksimum.

"Malo smo umorni, igralo se dosta utakmica tokom ovih pet meseci. Sigurno da svi željno očekujemo pauzu, ali imamo obavezu da na svakoj damo maksimum, pa tako i protiv Mačve", rekao je Mirković novinarima u SC Teleoptik.

 

Partizan će prvi deo sezone u Super ligi Srbije završiti sutrašnjom utakmicom protiv Mačve na svom stadionu.

 

"Mačva je čvrsta, disciplinovana, borbena ekipa, igraju na granici dozvoljenog, imaju agresivan stil. Imaju kadrovskih problema, ali bilo kako bilo, očekuje nas težak zadatak, a i prognoza vremena nije najsjajnija za sutra", rekao je trener Partizana.

 

Upitan da li je igra protiv Rada od prošle nedelje model kako bi crno-beli trebalo da igraju, Mirković je kazao da je to "jedan od modela".

 

"Na Banjici smo odigrali dobru utakmicu, ali bilo je dobrih mečeva i pre te sa Radom. Složio bih se, to je jedan od modela kako bismo trebali da igramo. Opet, kada se daju golovi na vreme sve ide mnogo lakše. Svaka utakmica je priča za sebe. Može i da se zavrti u nekom drugom pravcu", rekao je Mirković.

Novinare je zanimalo koju bi ocenu na skali od jedan do pet dao svojoj ekipi za učinjeno u prvom delu sezone, a Mirković je rekao da bi to bila "četvorka".

 

"Četiri je vrlo dobra ocena, visoka. Prvo, došao sam u jednom nezgodnom momentu, kada su već bile završene pripreme, počelo je prvenstvo i situacija nije bila najsjajnija. Znali smo koji smo put do tada prešli. Više smo se bavili korekcijama... Kada u takvom momentu krenete nije lako. Na celom putu bilo je dosta dobrih utakmica, sigurno da je bilo i loših perioda. Gubili smo bodove u poslednjih 10 do 15 minuta. Celim putem ne mogu da budem nezadovojan, u datim momentima smo pokazali kvalitet, ali bilo je grešaka i nedostaka", zaključio je Mirković.

 

 

Kurir sport

Foto: Starsport

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...