SER ALEKS, MENJAJTE KANAL KAD VIDITE CRVENE ĐAVOLE: Dokotori zabranili Fergusonu da gleda Murinjov Junajted
Foto: Profimedia

zdravlje je na prvom mestu

SER ALEKS, MENJAJTE KANAL KAD VIDITE CRVENE ĐAVOLE: Dokotori zabranili Fergusonu da gleda Murinjov Junajted

Fudbal -

Fudbaleri Mančester junajteda ove sezone pružaju prilično loše partije, posebno u Premijer ligi, gde kaskaju za vodećim Liverpulom 16 bodova i tek su na šestom mestu, dok je utisak popravio plasman u osminu finala Lige šampiona sa drugog mesta, mada je takmičenje u grupnoj fazi elitnog takmičenja okončano porazom od Valensije (1:2).

Sveukupan utisak izabranika Žozea Murinja je prilično loš, što u kombinaciji sa mučnom atmosferom unutar kluba nervira i legendarnog Sera Aleksa Fergusona, kome su doktori zabranili da "crvene đavole" gleda dva puta nedeljno kako ne bi pogoršao zdravstveno stanje.

Lekari su Škota prisilili da zbog mogućnosti preteranog stresa ne ide na svaku utakmicu na "Old Trafordu", a i preporučeno mu je da preskoči one koje može da gleda putem TV-a, navodi hrvatski portal Index.hr.

Ova zabrana je došla i nakon odluke čuvenog trenera da gleda čak tri meča Junajteda u samo devet dana, i to protiv Jang bojsa, Arsenala i na gostovanju protiv Sautemptona. Zbog toga su mu lekari i naredili da ne prisustvuje meču sa Fulamom prošlog vikenda, na kom su "crveni đavoli" slavili sa 4:1.

foto: Reuters

Ser Aleks Ferguson je u maju ove godine imao moždani udar, zbog čega mu je preporučeno strogo mirovanje. Međutim, te planove ozbiljno remeti njegova opsesija da gleda bivši klub, koji od njegovog odlaska 2013. godine prolazi kroz loše momente.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track