PALA KONAČNA ODLUKA: Meč Čukaričkog i Zvezde neće početi u 15 časova! EVO ZA KAD JE ODLOŽEN DERBI 21. KOLA
Foto: Starsport©

POMEREN TERMIN

PALA KONAČNA ODLUKA: Meč Čukaričkog i Zvezde neće početi u 15 časova! EVO ZA KAD JE ODLOŽEN DERBI 21. KOLA

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog neće igrati derbi meč 21. kola Superlige od 15 čaosva, već je on pomeren za kasnije.

Definitivno je odlučeno da će se meč Čukaričkog i Crvene zvezde na Banovom brdu odigrati danas, ali ne u 15 časova kako je prvobitno bilo planirano.

Zahvaljujući pomoći ljudi iz Crvene zvezde teren na brdu će biti očišćen, ali meč neće moći da počne na vreme. Zato je pomeren za tri sata kasnije.

Fudbaleri Čuke i Zvezde na teren će istrčati u 19 časova.

Čistačima bi posao trebalo da olakša činjenica da su padavine prestale i da za kasnije nisu najavljene.

foto: Starsport©

"Zvezda će očistiti teren Čukaričkog, želimo da igramo zbog regularnosti prvenstva. Stavićemo sve raspoložive snage da se teren očisti i utakmica odigra", rekao je Terzić koji je juče pomirljivim tonom odgovorio i na zahtev Partizana da njihova utakmica protiv Mačve bude ponovljena.

"Imamo puno razumevanje za primedbe FK Partizan koje su izneli u svom saopštenju. Saglasni smo da, ako propisi to dozvoljavaju, FSS poništi utakmicu koju je naš večiti rival odigrao sa FK Mačva iz Šapca i omogući im odigravanje nove u terminu kada im to odgovara. Nadamo se da će takve odluke doprineti smirivanju strasti u srpskom fudbalu i podići sportske odnose večitih rivala na viši nivo, što FK Crvena zvezda iskreno želi”, kazao je tada Terzić.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track