VELIKANI ČEKAJU SRBE! Tadić: Voleo bih Real, ali osećam biće Juve!
Foto: Reuters

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA

VELIKANI ČEKAJU SRBE! Tadić: Voleo bih Real, ali osećam biće Juve!

Fudbal -

Nakon što je završena grupna faza Lige šampiona, danas će u sedištu UEFA u Nionu biti održan žreb za osminu finala. Nosioci su pobednici grupa Dortmund, Barselona, PSŽ, Porto, Real, Bajern, Mančester siti i Juventus, dok su u drugom delu Atletiko, Totenhem, Liverpul, Šalke, Roma, Lion, Mančester junajted i Ajaks.

U osmini finala Lige šampiona nastupiće četiri srpska fudbalera: Aleksandar Kolarov (Roma), Nemanja Matić (Mančester junajted), Matija Nastasić (Šalke), Dušan Tadić (Ajaks). Klubovi za koje nastupaju naši fudbaleri smešteni su u drugi šešir, pa ih očekuju mečevi sa nosiocima.

Srpski fudbaler i igrač Ajaksa Dušan Tadić za Kurir je pričao koga priželjkuje u prvom meču nokaut faze, ali nam je otkrio i da mu intuicija govori drugačije.

- Voleo bih Real Madrid, a imam osećaj da će biti Juventus - rekao je Tadić za Kurir.

Žreb za Ligu šampiona počinje od 12 časova, dok će svoje rivale sat vremena kasnije dobiti i učesnici nokaut faze Lige Evrope.

Serijom remija Lacio je ispustio mesto koje vodi u Ligu šampiona, ali večeras ima priliku da se vrati na 4. poziciju. Treba da pobedi Atalantu u gostima, a kvota na dvojku je 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Lacio.

Nosioci:

Dortmund Barselona PSŽ Porto Real Bajern Mančester siti Juventus

Drugi šešir:

Atletiko Totenhem Liverpul Šalke Roma Lion Mančester junajted Ajaks

D.P.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track