SCENA IZ HUMSKE STIGLA DO OSTRVA: Englezi bruje o Grobarima! Navijači Partizana gađali sudiju grudvama (VIDEO)
Foto: Starsport©

SNEŽNA ŠALA

SCENA IZ HUMSKE STIGLA DO OSTRVA: Englezi bruje o Grobarima! Navijači Partizana gađali sudiju grudvama (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana i Mačve igrali su bez golova u Humskoj, a scene ovog duela obišle su Evrope, te tako stigle i do Engleza.

Do poslednjeg trenutka se nije znalo da li će se meč uopšte igrati zbog jakog snega koji je tokom dana padao u Beogradu. Na kraju, odlučeno je da se igra.

U takvim uslovima nije se ni mogao očekivati bolji fudbal, pa je i utakmica završena bez golova.

Ali ono što je takođe obeležilo ovaj meč jeste trenutak kada grupa Grobara gađa pomoćnog sudija grudvama. Naime, njih oko stotinak napravilo je grudve od snega i njima zasulo sudiju koji se tome nije nadao.

Ovaj video snimak je postavio "San" pod naslovom "Snežna šala", a verujemo da nesrećnom sudiji ni malo nije bilo do toga. Em je po užansom vremenu u šortsu i majici delio pravdu, em je dobio gomilu 'udaraca' od snega...

Sneg je prestao da pada, pa će danas konačno biti odigran duel Napredak - Radnički, gde Nišlije pobedom nad tradicionalnim rivalima imaju priliku da začine sjajnu jesen. Kvota na dvojku je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napredak - Radnički Niš.

Ali, bar su se Grobari dobro zabavili. Kad već meč nije bio atraktivan, onda su snežne čarolije bila dobra zanimacija...

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track