NAPREDAK OSUĐUJE TRENERA RADNIČKOG: Lalatović vređa i psuje da bi opravdao sramno ponašanje na terenu (VIDEO)
Foto: Printscreen

INCIDENT U KRUŠEVCU

NAPREDAK OSUĐUJE TRENERA RADNIČKOG: Lalatović vređa i psuje da bi opravdao sramno ponašanje na terenu (VIDEO)

Fudbal -

Napredak je reagovao povodom incidenta na stadionu pod Bagdalom na konferenciji za medije posle utakmice sa niškim Radničkim.

Do incidenta je došlo kada je portparol domaćeg kluba postavila pitanje Nenadu Lalatoviću kome je tokom utakmice pokazao srednji prst, na šta je trener Radničkog burno reagovao, a totalni haos je nastao kada se žestokim psovkama umešao jedan od prisutnih.

Radnički se odmah oglasio i stao u zaštitu svog trenera, a nedugo zatim reagovao je i Napredak.

"Trener Radničkog Nenad Lalatović je nakon postavljenog pitanja službenog lica kluba, Valentine Vasić, koje je glasilo: 'Da li ste srednji prst pokazali vašem rukovodstvu, rukovodstvu FK Napredak, ili navijačima Napretka, obzirom da smo svi sedeli na istoj zapadnoj tribini?', verbalno napao Valentinu Vasić, portparola FK Napredak, iznoseći niz uvreda, koje se jasno vide i čuju na snimku sa konferencije za novinare", kaže se na početku saopštenja Kruševljana.

"Na Lalatovićevu konstataciju da su mu navijači psovali decu, jedan od prisutnih akreditovanih novinara lokalnog portala Stevan Milutinović je, izazvan nastupom Lalatovića i vređanjem svih prisutnih, opsovao Lalatovića, koji mu je uzvratio nizom psovki, da bi onda usledila uvreda službenom licu kluba Valentini Vasić, rečima: 'Budalo poremećena", dodaje se u Napretkovom saopštenju.

Kruševljani osuđuju ponašanje Lalatovića.

"Ovakvo ponašanje trenera Radničkog, Nenada Lalatovića, u najmanju ruku je neprihvatljivo, imajući u vidu da je Lalatović bio trener Napretka, kao i to da ga je FK Napredak promovisao kao trenera, da bi svoju karijeru nastavio u Crvenoj zvezdi, Čukaričkom, Vojvodini i Radničkom iz Niša".

Iz Napretka dalje poručuju:

"Vređanjem službenog lica kluba, na potpuno privatnoj osnovi, bez bilo kakvih argumenata, pokušavajući da opravda svoje sramno ponašanje na terenu tokom utakmice, Lalatović je još jednom pokazao svoju 'kulturu'.

Protiv Nenada Lalatovića, službeno lice FK Napredak, Valentina Vasić, podneće prijavu Disciplinskoj komisiji FSS".

Kruševljani na kraju zaključuju:

"Fudbalski klub Napredak nastrože osuđuje ponašanje trenera Nenada Lalatovića i novinara Stevana Milutinovića i smatra ga neprimerenim ljudima koji se bave sportom".

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track