ZBOG ZVEZDE MU NI SPUŽ NE BI TEŠKO PAO: Političar iz Crne Gore bio na velikim mukama, a onda je oduševio Delije!
Foto: Starsportphoto, Vijesti.me/ Savo Prelević

SVE ZBOG CRVENO-BELIH

ZBOG ZVEZDE MU NI SPUŽ NE BI TEŠKO PAO: Političar iz Crne Gore bio na velikim mukama, a onda je oduševio Delije!

Fudbal -

Milan Knežević, lider Demokratske narodne partije, saopštio je da je u utorak uveče prvi put posle 14 noći provedenih u Skupštini Crne Gore osetio nagon da napusti prostorije parlamenta. I to zbog Crvene zvezde!

"Jedini razlog je bio što nisam mogao da gledam utakmnicu Crvene zvezde i PSŽ-a, jer je ekran bio zamračen. Predlažem da nadležni u parlamentu ubuduće povedu računa i omoguće kvalitetnu kablovsku kako bi poslanici, navijači Zvezde, Partizana i drugih klubova mogli nesmetano da prate i njihove utakmice", kazao je Knežević i nasmejao sve prisutne na konferenciji za medije po izlasku iz 'pritvora'.

foto: Starsport©

Da podsetimo, fudbaleri šampiona Srbije poraženi su u poslednjoj utakmici grupne faze Lige šampiona od Pari sen Žermena i tako su zvanično ostali bez šanse da izbore proleće u nokaut fazi Lige Evrope kao trećeplasirani.

foto: Vijesti.me

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević pušten je iz zatvora, nakon što mu je uručeno rešenje Ustavnog suda na osnovu kojeg je i lider DF-a Milan Knežević izašao iz prostorija Skupštine Crne Gore, gde je neprekidno boravio 14 dana i tako izbegavao hapšenje.

Ustavni sud Crne Gore juče je naložio da se obustave odluke Višeg i Apelacionog suda kojima je poslanicima DF-a Medojeviću i Kneževiću određena mera stavljanja u zatvor zbog odbijanja da svedoče.

Medojević je bio uhapšen po nalogu koji je izdao podgorički Viši sud, jer je odbio da saopšti ko je pripadnik ANB-a koji mu je preneo da je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić od bivšeg gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše uzeo 100.000 evra kako mu ne bi odredio pritvor u slučaju javnosti poznatoj kao "Carine".

Potom je kažnjen sa još dva meseca zatvora, jer je odbio da svedoči u predmetu koji je formiran povodom njegovih tvrdnji iz maja prošle godine, da je Katnić učestvovao u ratnom zločinu na teritoriji Cavtata tokom 1991. i 1992. godine.

Viši sud je doneo istu odluku i za Kneževića zbog odbijanja da dostavi podatke o sudiji koji mu je navodno ponudio mito u iznosu od 10.000 evra da mu ukine presudu zbog napada na policajaca 2015. godine.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track