OTKRIVEN IDENTITET PROVOKATORA: Ovo je tzv. novinar koji je na konferenciji za medije BRUTALNO izvređao Nenada Lalatovića! (FOTO)
Foto: Printscreen, Printscreen Facebook

ovo je on

OTKRIVEN IDENTITET PROVOKATORA: Ovo je tzv. novinar koji je na konferenciji za medije BRUTALNO izvređao Nenada Lalatovića! (FOTO)

Fudbal -

Konačno je rešena misterija ko je osoba koja je na konferenciji za medije verbalno napala i izvređala trenera Radničkog iz Niša Nenada Lalatovića.

U saopštenju za medije predsednik FK Napretka Marko Mišković je otkrio identitet misteriozne ličnosti.

Taj ''neko'' je Stevan Milutinović za kog su iz Napretka rekli da je lokalni novinar, iako se o njemu na konferenciji govorilo u kontekstu navijača. Njegovo povezivanje sa novinarstvom jedino je preko sajta kladža.rs na kojem je on navodno adimnistrator, ali nigde na istom nema potpisa dotičnog.

S druge strane, Milutinovića u Kruševcu malo ko zna kao novinara. Više kao radnika koji radi u Okružnom zatvoru u Kruševcu, ali i kao velikog navijača Napretka.

Teško je bilo doći do njegovih slika pošto je u međuvremenu ugasio svoj profil na Fejsbuku na kome je često imao naviku da proziva ljude iz sveta fudbala, a u čemu je prednjačio Nenad Lalatović.

foto: Printscreen

Podsetimo, posle utakmice između Napretka i Radničkog, na konferenciji za medije došlo je do žestokog sukoba trenera gostiju Nenada Lalatovića sa portparolkom domaćina i još jednom za sada nepoznatom osobom.Na otvaranju konferencije portparolka je postavila pitanje Lalatoviću da li je tokom utakmice srednji prst pokazao upravi Radničkog ili Napretka, na šta je šef struke Nišlija burno reagovao.

foto: Printscreen

To pitanje shvatio je kao provokaciju, pa je odgovorio oštro, a onda se umešao jedan od prisutnih, za koga Lalatović tvrdi da je navijač Napretka. Ta osoba je žestoko psovala trenera Radničkog, koji je uzvratio na isti način.

Da li će biti pokrenut postupak protiv Milutinovića još nije poznato, ali prema saopštenjima oba kluba ovo neće ostati samo na međusobnom prepucavanju i blagim saopštenjima.

Trener niškog Radničkog Nenad Lalatović "udario" je kontru na izjave iz Napretka povodom jučerašnjeg incidenta na stadionu pod Bagdalom.

Portparolka Napretka Valentina Vasić poručila je da je od Lalatovića trpela nasilje.

Usledio je odgovor Lalatovića, koji je istakao da je ovo prvi i poslednji put da se oglašava oko za dešavanja u Kruševcu, dodajući da su jedine žrtve nasilja članovi njegove porodice.

"Drago mi je što je cela Srbija imala priliku da vidi nad kim je vršeno nasilje. Dešavanja na konferenciji su snimljena kamerom, javnost neka donese sud ko je kriv. Nasilje nad ženama je vršeno, ali nad mojom nekadašnjom suprugom, majkom moje dece i nad mojom devetogodišnjom ćerkom. Unapred pripremljen 'kruševački scenario' je pao u vodu, otišli su daleko sa uvredama i sada se u javnosti izvinjavaju. Ponavljam, neka narod pogleda šta se sve juče dešavalo i narod neka sam donese sud", jasan je Lalatović.

foto: Starsport©

Portparol Napretka Valentina Vasić izdala je takođe saopštenje putem zvaničnog sajta tog fudbalskog kluba, u kojem je navela da je od strane trenera Radničkog Nenada Lalatovića pretrpela nasilje.

"U jeku kampanje protiv svih vrsta nasilja, a pogotovu nasilja nad ženama, kao i kampanji za rodnu ravnopravnost, nakon sedam godina bavljenja poslom portparola fudbalskog kluba Napredak i dugogodišnjim radnim iskustvom u elektronskim medijima, doživela sam na svom radnom mestu, radeći svoj posao, da budem verbalno napadnuta od trenera fudbalskog kluba Radnički Nenada Lalatovića", piše u saopštenju Valentine Vasić.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track