ĐAVOLI NE MIRUJU: Fudbaler Junajteda hteo GRUPNI SEKS dok ga je trudna devojka čekala kod kuće! Mančester drma NEVIĐEN SKANDAL (FOTO)
Foto: Reuters, Printscreen

STRAŠNO

ĐAVOLI NE MIRUJU: Fudbaler Junajteda hteo GRUPNI SEKS dok ga je trudna devojka čekala kod kuće! Mančester drma NEVIĐEN SKANDAL (FOTO)

Fudbal -

Skandali ovih dana ne zaobilaze Mančester junajted! Posle odlaska Žozea Murinja sa mesta trenera, napadač Đavola Antoni Martial je dodatno začinio stranice štampe na Ostvru.

Ostrvaljani su se naširoko raspisali o preljubi i to dok je njegova devojka bila u osmom mesecu trudnoće!

Kako prenosi britanski San napadač Junajteda se na proljeće dopisivao sa 20-godišnjom manekenkom kojoj je predlagao seks u troje!

nestašna melika
nestašna melikafoto: Pritnscreen/Instagram

Ali, Martialu prevara nije strana...

Sadašnju devojku, Melani Da Kruz je upoznao dok je bio u braku sa Samantom Džeklin sa kojom ima ćerku. Prvi brak je propao jer je Samantu prevario, ne sa Melani, već sa trećom devojkom, Emili Vidmen.

#calvinklein ?

A post shared by Mélanie Da Cruz Pires (@melaniedacruzzoff) on

A sa Melani je dobio dete krajem jula ove godine, ali mesec dana pre toga započeo je razgovor s francuskim modelom, 20-godišnjom Malikom Semiči, kojoj je slao golišave fotografije.

"U početku su to bile samo nevine stvari poput 'kako si' i smešnih selfija. Znala sam da ima trudnu devojku, ali sam se trudila da ne obraćam pažnju na to. Čak me pitao i za 'trojku', ali nisam htela to", rekla je Malika, koju je 23-godišnji Martial upoznao u noćnom klubu.

Iako joj se Martial svideo, pa je prešla preko toga što je zauzet, posle joj je bilo krivo.

"Rekao je da moram da dođem u Mančester kako nas niko ne bi video, bio je jako uplašen da će ga devojka otkriti, a ja sam mu udovoljavala neko vreme jer mi se toliko sviđao, ali znala sam koliko je to neispravno", objasnila je Malika i otkrila kako je afera trajala dugo, a na kraju je zaključila.

MADAME OBÉLIX ? #paris??

A post shared by Mélanie Da Cruz Pires (@melaniedacruzzoff) on

"Kako stvari stoje, mislim da bi on trebao da se stidi".

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track