ČESTO JE POVREĐEN JER VODIMO LJUBAV SKORO SVAKI DAN: Atraktivna devojka poznatog fudbalera opravdala loše igre svog dečka na SPEKTAKULARAN način! (VIDEO)
Foto: Instagram

nije mu lako

ČESTO JE POVREĐEN JER VODIMO LJUBAV SKORO SVAKI DAN: Atraktivna devojka poznatog fudbalera opravdala loše igre svog dečka na SPEKTAKULARAN način! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler Sasuola i nekada reprezentativac Gane Kevin Prins Boateng našao se ponovo u žiži javnosti zbog izjave svoje devojke Melise Sate.

Boateng je tokom karijere promenio veliki broj klubova širom Evrope, ali po rečima fudbalskih stručnjaka nikada nije uspeo da dostigne svoj maksimum kako su mu predviđali pre svega zbog svoje ''glave''.

Taman kada se svim učini da je sve uredu, on napravi neku glupost zbog koje bude suspendovan na neko vreme sa terena, ili čak isteran iz kluba. Iz tog razloga je promenio veli broj klubova, i taman kada je delovalo da se skrasio u Sasuolu dogodilo se nešto novo.

❤️ #ibiza2018

A post shared by Melissa Satta-Boateng (@melissasatta) on

Njegova dugogodišnja devojka je javno obelodanila zašto je Ganjanin konstantno povređe i zašto umoran dolazi na treninge.

Naime, ona je izjavila kako veoma često konzumiraju seks i da zbog toga nije u mogućnosti da na terenu da svoj maksimum.

'' Vodimo ljubav sedam do deset puta nedeljno, zato je stalno umoran na terenu,'' rekla je atraktivna Melisa.

Ova njena izjava izazvala je pravu buru u javnosti širom Italije, ali Boateng se nije oglašavao posle ovoga.

foto: EPA

Kevin Prins je tokom karijere nosio dresove velikog broja evropskih velikana gde je ostavio dubok trag. Među njima su: Milan, Šalke, Herta, Dortmund....

Ostaje žal zbog činjenice da ovakav potencijal ne bude iskorišćen do maksimuma, ali ono što je sigurno jeste da nije niti prvi, a verovatno ni poslednji takav igrač kome je popularnost bitnija od fudbala i karijere.

Kurir sport

Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track