Najnovije vesti

EKSKLUZIVNI NOVOGODIŠNJI INTERVJU! Aleksandar Mitrović: Izabrao bih Liverpul pre Zvezde, Rusiju pre Amerike! Za Srbiju ću igrati dok me noge nose!
Foto: Starsport©

NAJBOLJI SRPSKI FUDBALER ZA KURIR

EKSKLUZIVNI NOVOGODIŠNJI INTERVJU! Aleksandar Mitrović: Izabrao bih Liverpul pre Zvezde, Rusiju pre Amerike! Za Srbiju ću igrati dok me noge nose!

Fudbal

Bila, ponovila se! Godina iz snova za Aleksandra Mitrovića je završena, ali zvanično najbolji fudbaler Srbije za 2018. nema nameru da stane sa sjajnim igrama i golovima.

U novogodišnjem intervju za Kurir, Mitar je pričao prvi put u javnosti pričao o nekim temama o kojima do sada nije govorio.

 

Sada vam donosimo odgovore na pitanja vezana za reprezentaciju Srbije, a u novogodišnjem izdanju Kurira koje se od sutra nalazi u prodaji čitajte kompletan intervju.


Odigrali ste već 46 mečeva za Srbiju, još malo pa dobijate status veterana?


- Imao sam tu sreću ili nesreću da uđem baš rano u reprezentaciju. Sa 18 godina sam debitovao, pa sad iako su mi tek 24 godine, sve pričaju kao da sam pred krajem karijere. Odigrao sam dosta utakmica za svoje godine, pa mi je onda to razumljivo. Dok me zdravlje služi.

 

foto: Reuters


Učinak impresivan - gol na svakoj drugoj utakmici (46 mečeva - 23 pogotka)?
 

- Uživam svaki put kada mi stigne poziv. Nema od toga ništa lepše! Ne brojim nastupe, golove, sve je to u drugom planu. Dokle god me budu zvali, hteli i mislili da mogu da pomognem reprezentaciji ja ću biti tu.


Pitanja - ili ili

 

Liverpul više nego Zvezda

 

London ili Beograd?
Beograd


Gol ili asistencija?
Gol bez dileme


Zvezda ili Liverpul?
Pa Liverpul


Rusija ili Amerika?
Rusija


Ranijeri ili Benitez?
Ha, ha, Ranijeri, naravno


Splav ili Kafana?
Hm... Kafana


Pica ili Pljeskavica?
Zavisi, jel gurmanska (smeh)? Ajde, neka bude pica.

 

Kurir sport / M. B.

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...