EKSKLUZIVNI NOVOGODIŠNJI INTERVJU! Aleksandar Mitrović: Izabrao bih Liverpul pre Zvezde, Rusiju pre Amerike! Za Srbiju ću igrati dok me noge nose!
Foto: Starsport©

NAJBOLJI SRPSKI FUDBALER ZA KURIR

EKSKLUZIVNI NOVOGODIŠNJI INTERVJU! Aleksandar Mitrović: Izabrao bih Liverpul pre Zvezde, Rusiju pre Amerike! Za Srbiju ću igrati dok me noge nose!

Fudbal -

Bila, ponovila se! Godina iz snova za Aleksandra Mitrovića je završena, ali zvanično najbolji fudbaler Srbije za 2018. nema nameru da stane sa sjajnim igrama i golovima.

U novogodišnjem intervju za Kurir, Mitar je pričao prvi put u javnosti pričao o nekim temama o kojima do sada nije govorio.

Sada vam donosimo odgovore na pitanja vezana za reprezentaciju Srbije, a u novogodišnjem izdanju Kurira koje se od sutra nalazi u prodaji čitajte kompletan intervju.

Odigrali ste već 46 mečeva za Srbiju, još malo pa dobijate status veterana?

- Imao sam tu sreću ili nesreću da uđem baš rano u reprezentaciju. Sa 18 godina sam debitovao, pa sad iako su mi tek 24 godine, sve pričaju kao da sam pred krajem karijere. Odigrao sam dosta utakmica za svoje godine, pa mi je onda to razumljivo. Dok me zdravlje služi.

foto: Reuters

Učinak impresivan - gol na svakoj drugoj utakmici (46 mečeva - 23 pogotka)?

- Uživam svaki put kada mi stigne poziv. Nema od toga ništa lepše! Ne brojim nastupe, golove, sve je to u drugom planu. Dokle god me budu zvali, hteli i mislili da mogu da pomognem reprezentaciji ja ću biti tu.

Pitanja - ili ili

Liverpul više nego Zvezda

London ili Beograd? Beograd

Gol ili asistencija? Gol bez dileme

Zvezda ili Liverpul? Pa Liverpul

Rusija ili Amerika? Rusija

Ranijeri ili Benitez? Ha, ha, Ranijeri, naravno

Splav ili Kafana? Hm... Kafana

Pica ili Pljeskavica? Zavisi, jel gurmanska (smeh)? Ajde, neka bude pica.

Kurir sport / M. B.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track