RADNIČKI ŽELI DA ZADRŽI TRENERA: Tončev i Lalatović se sastali prvog dana u novoj godini i razgovarali o nastavku saradnje
Foto: Kurir sport

Ozbiljnost na delu

RADNIČKI ŽELI DA ZADRŽI TRENERA: Tončev i Lalatović se sastali prvog dana u novoj godini i razgovarali o nastavku saradnje

Fudbal -

Trener Radničkog Nenad Lalatović ima džentlmenski dogovor sa čelnicima Nišlija da može da napusti klupu ove zime, ali da li će to i učiniti znaće se uskoro.

Poslednjih nedelja u minuloj godini pojavile su se informacije da se Astana iz Kazahstana interesuje za usluge Lalatovića.

U Radničkom ne sede skrštenih ruku. Slavlje povodom nove godine je kratko trajalo. Niški klub ne prepušta ništa slučaju već želi što ozbiljnije da uđe u nastavak sezone, pa se odmah prionulo na posao.

Kako Kurir saznaje, prvi čovek kluba sa Nišave Ivica Tončev već prvog dana u novoj godini našao se na Kopaoniku sa Lalatovićem. Tema - nastavak saradnje na temelju uspeha postignutih u dosadašnjem delu sezone.

Radnički je trenutno drugi u prvenstvu Srbije, a ima ozbiljne namere i u Kupu Srbije.

Predsednik Radničkog je nedavno poručio da će uskoro sve biti poznato oko statusa Lalatovića.

"Logično je da se za Lalatovića interesuju mnogi klubovi. U ovom trenutku je sve moguće i uskoro će se znati konačan odgovor".

Kurir sport

Foto: Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track