BURA U PREMIJER LIGI: Solskjerovi đavoli gaze, kiks Čelsija, gol Luke Milivojevića i ludnica u Bornmutu
Foto: AP

TO JE KOLEVKA FUDBALA

BURA U PREMIJER LIGI: Solskjerovi đavoli gaze, kiks Čelsija, gol Luke Milivojevića i ludnica u Bornmutu

Fudbal -

Burno je bilo u sredu uveče na premijerligaškim terenima, gde su igrane utakmice 21. kola Premijer lige.

Mančester junajted, sa Nemanjom Matićem u sastavu, kao gost je pobedio Njukasl 2:0.

Prednost "crvenim đavolima" doneo je Lukaku u 64. minutu, samo nekoliko trenutaka pošto je ušao u igru, iskoristivši grešku golmana Dubravke. Konačan rezultat postavio je Rašford u 80. minutu.

Junajted je zabeležio četvrtu uzastopnu pobedu otkako je na klupu seo Ole Gunar Solskjer i zauzima šesto mesto sa 38 bodova, tri manje od petoplasiranog Arsenala.

Meč sezone u Premijer ligi! Hoće li se Siti vratiti u šampionsku trku, ili će Liverpul doći veoma, veoma blizu toliko čekane titule? Kec na Etihadu je 2,15, iks 3,45, a pobeda Liverpula plaća 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Liverpul.

Njukasl na 15. mestu predvodi grupu timova sa 18 bodova.

A u Bornmutu, gde je gostovao Votford, ludnica! Od 14. do 40. minuta postignuto je čak šest golova!

Gosti su poveli 2:0 preko Dinija pogocima u 14. i 27. minutu, domaćin je izjednačio zahvaljujući golovima Akea u 34. i Vilsona u 37, novo vođstvo Votfordu dineo je Sema u 38, a konačan rezultat meča postavio je Frejzer u 40. minutu - 3:3.

Bornmut je 12. na tabeli sa 27 bodova, a Votford osmi sa dva boda više.

Čelsi je napravio veliki kiks, jer na svom "Stamford bridžu" nije uspeo da savlada Sautempton. Golova nije bilo, pa "plavci" sada imaju 44 boda na četvrtom mestu, dok su "sveci" prvi ispod crte za ispadanje sa 16 bodova.

Luka Milivojević je ponovo bio strelac za Kristal Palas, ponovo iz penala. Srbin je "overio" pobedu svog tima golom u 95. minutu - 2:0 na gostovanju Vulvsima.

Palas je 14. sa 22 bodva, dok su "vukovi" deveti sa 29.

Barnli je kao gost pobedio Hadersfild 2:1, a Vest Hem je uspeo kod kuće da izvuče bod protiv Brajtona (2:2) iako je gubio 0:2.

U jučerašnjim utakmicama 21. kola Arsenal je kao domaćin pobedio Fulam 4:1, dok su kao gosti slavili Lester protiv Evertona 1:0 i Totenhem protiv Kardifa 3:0.

U četvrtak se igra veliki derbi između Mančester sitija i Liverpula (21.00)

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track