TEMPERATURNI ŠOK ZA ZVEZDAŠE: Crveno-beli sa plus 35 na minus 11!
Foto: Starsport©

kraj odmora

TEMPERATURNI ŠOK ZA ZVEZDAŠE: Crveno-beli sa plus 35 na minus 11!

Fudbal -

S debelog plusa na debeli minus! Do juče su se crveno-beli brčkali i uživali u čarima toplog vremena, a već u petak očekuje ih ljuta beogradska zima i temperatura daleko ispod nule.

Pripreme fudbalera Crvene zvezde za nastavak sezone počinju u petak, a većinu igrača čeka popriličan temperaturni šok jer su odmor proveli na egzotičnim toplim destinacijama.

Posle četiri dana u Beogradu sledi odlazak na prvu fazu priprema u Sloveniju (14-23. januar). U Termama Čatez malo je toplije nego u Beogradu, pa tako dnevna temperatura ide do sedam-osam stepeni. Nastaviće igrači Zvezde da menjaju godišnja doba, jer ih 26. januara čeka put na dvonedeljne pripreme u Antaliji. U poznatom turskom letovalištu temperature u to doba godine ne spuštaju se ispod 15 stepeni.

Pre slika u debelim zimskim jaknama sa šalovima i kapama, donosimo vam foto-priču kako je izgledao zasluženi odmor zvezdaša između prvog i drugog dela sezone, od Turske, preko Dubaija, pa sve do Maldiva... Odmori su završeni, vreme je za naporan rad! Inače, zbog obaveza u reprezentaciji Australije na Kupu Azije, Miloš Degenek neće sutra početi pripreme sa Zvezdom, već će se po završetku takmičenja pridružiti saigračima iz Beograda.

Šta čeka zvezdaše Hladno, umereno, toplo...

BEOGRAD: -11 TERME ČATEŽ: 7 ANTALIJA: 20

Prijateljske utakmice

Crvena zvezda - Nordhauzen 8. januar Crvena zvezda - Austrija B. 30. januar Crvena zvezda - Ludogorec 2. februar Crvena zvezda - Rabotnički 5. februar Crvena zvezda - Maribor 8. februar

Prelazni rok

DOŠLI Dejan Vidić Zlatibor Miloš Vulić Napredak Nemanja Milunović BATE Borisov

OTIŠLI Nenad Krstičić AEK Nemanja Milić BATE Borisov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track