RONALDO JE PSIHOPATA! PRETIO JE DA ĆE ME ISEĆI NA KOMADE I BACITI U REKU! Bivša devojka tvrdi da je Portugalac mentalno poremećeni MONSTRUM koji tretira žene kao smeće!
Foto: Profimedia

kakav šok

RONALDO JE PSIHOPATA! PRETIO JE DA ĆE ME ISEĆI NA KOMADE I BACITI U REKU! Bivša devojka tvrdi da je Portugalac mentalno poremećeni MONSTRUM koji tretira žene kao smeće!

Fudbal -

Jasmin Leonard, bivša devojka slavnog portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, tvrdi da je as Juventusa mentalno poremećena osoba.

Jasmin je stala u odbranu Amerikanke Ketrin Majorge, koja je optužila Ronalda da ju je silovao 2009. godine u jednom hotelu u Las Vegasu.

Engleska rijaliti zvezda ubeđena je da je sve što je Majorga izjavila istina, jer navodno dobro poznaje Portugalca.

"Nakon dosta razmišljanja rešila sam da kontaktiram Majorgu i njen advokatski tim kako bih joj pomogla u tužbi protiv Ronalda. Ne mogu da sedim i slušam ga kako laže, učiniću sve da joj pomognem, imam poruke koje će biti od veliog značaja za slučaj. Otkriće se njegova prava priroda", tvrdi Jasmin.

Ona ističe da bi ljudi bili zaprepašćeni kada bi znali kakav je Ronaldo zapravo. Ona tvrdi da je sa njim poslednjih 18 meseci u kontaktu, iako su pre deset godina bili u vezi.

"Imam stotine poruka u kojima mi sa osmehom otkriva kako zlostavlja majku svoje dece i tretira ih kao poslednje smeće. U porukama govori o svojim prevarama, seksualnim ostvarenjima poput onoga što je uradio Majorgi. Priznaje da ima mentalnih problema i otkrva sve laži oko dece i njihove majke. On je nasilnik i lažljivac, ceo njegov život je laž", napisala je Jasmin na svom Tviter profilu.

Otkrila je da je od Portugalca dobijala stravične pretnje.

"Pretio mi je da će me oteti ako se budem viđala sa nekim, ili ako napustim kuću... Da će me iseći na komade, staviti moje telo u džak i baciti ga u reku. Imam dokaze za to. On je psihopata!"

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track