BILBAO I SEVILJA IGRAJU TRI PUTA ZA ŠEST DANA: Vilijams presudio Andalužanima i doneo važne bodove Atletiku u borbi za opstanak
Foto: EPA

PRIMERA

BILBAO I SEVILJA IGRAJU TRI PUTA ZA ŠEST DANA: Vilijams presudio Andalužanima i doneo važne bodove Atletiku u borbi za opstanak

Fudbal -

Fudbaleri Atletika pobedili su večeras na svom terenu u Bilbau Sevilju sa 2:0, u utakmici 19. kola španskog prvenstva.

Dvostruki strelac na stadionu San Mames bio je Injaki Vilijams, u 23. i 83. minutu.

Bilbao je neporažen u petoj uzastopnoj utakmici. Ekipa je ostvarila četvrtu pobedu u prvenstvu i važnu u borbi za opstanak, pa sada na 16. mestu ima 22 boda, tri više od Rajo Valjekana, koji je prvi ispod crte, u zoni ispadanja.

Sevilja je pretrpela četvrti prvenstveni poraz, zadržala je treće mesto na tabeli sa 33 boda, ali joj se četvrtoplasirani Alaves primakao na bod.

Atletiko Madrid je drugi na tabeli sa 38 bodova, a prvoplasirana Barselona ima 40 bodova, ali i utakmicu manje, pošto večeras dočekuje Eibar.

Inače, Bilbau i Sevilji je ovo drugi od ukupno tri meča koliko će odigrati za šest dana. U četvrtak su, takođe na San Mamesu, odmerili snage u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja i tada je Sevilja bila bolja (3:1), a revanš će igrati u sredu.

(Beta, EPA/MIGUEL TONA)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track