Karadžiću, gde je demokratija

Goran hadži Milovanović kritikuje

Karadžiću, gde je demokratija

Fudbal -
Reizborom Karadžića na čelo FSS potvrđeno da u srpskom fudbalu vlada jednoumlje

Mutne radnje.Poznati srpski menadžer Goran Hadži Milovanović kaže da reizbor Tomislava Karadžića za predsednika FSS neće doneti ništa dobro srpskom fudbalu. Kandidat za prvog čoveka regiona Zapadna Srbija tvrdi da je izbore u tom delu izgubio posle dogovora Zorana Lakovića i Milovana Đorića.- U vreme Karadžićeve ere u srpskom fudbalu vlada jednoumlje. Kakvo je ono glasanje? Sramota! Prema matematičko-statističkim podacima, samo sam ja bio Karadžićev protivkandidat. U svim regionima prošao je jednoglasno, sem u Zapadnoj Srbiji. I tu su me sapleli zajedničkim snagama Zoran Laković i Milovan Đorić. Zato tvrdim da je Đorić bio lažni kandidat. Verovatno u podeli plena nije dobio obećano, pa je udario na Karadžića - tvrdi Hadži Milovanović.Dosta kontradiktornosti i loših poteza obeležilo je Karadžićev rad u poslednje četiri godine.- Simptomatičan je ekspoze Tomislava Karadžića. Čovek već na početku novog mandata traži alibi, a za svoje neuspehe optužuje novinare. Srpski selektor Siniša Mihajlović kao veliko ime i moralan čovek rekao je da će podneti ostavku ako se naša reprezentacija ne plasira na Mundijal, dok Tole u četvrtak kaže da nije primaran odlazak u Brazil, već plasiranje na EP 2016. godine - priča za Kurir Hadži Milovanović i dodaje:- Zašto Karadžić nije pomenuo milione koje moramo da platimo bivšem selektoru Antiću? To je svesno zaboravio. Pominje izgradnju novog stadiona, čija će cena biti od 300 do 500 miliona evra. Sramota, u državi gde je više od milion ljudi bez posla. Dosta više toga da država ili UEFA daju pare, a da drugi rade!

Goran Hadži Milovanović
Goran Hadži Milovanović

Đorić zna šta pričaMilovan Đorić je pominjao nameštanje utakmica, a Tomislav Karadžić je zatražio dokaze od njega.- Đorić sigurno ima neke informacije kad priča o nameštanju. Poslednjih godina dosta naših igrača svedočilo je da je igralo nameštene utakmice. Ali ništa se posle toga nije desilo. Zato nam tone fudbal - tvrdi Hadži Milovanović.

Godine (ni)su problemMnogi Karadžićevi protivnici mu zameraju što se sa 73 godine kandidovao za novi mandat na čelu FSS.- Godine nisu problem, pitanje je da li postoji drugo mišljenje sem Karadžićevog u srpskom fudbalu. Na primer, holandski savez vodi čovek koji ima 34 godine, Belgijance čovek koji ima 38 godina, a Nemce 54-godišnjak. Karadžić je verovatno među najstarijima. Ne znam ima li neko stariji na čelu nekog Saveza u Evropi - zapitao se Hadži Milovanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track