ZVEZDA PALI MAŠINU: Poznato kada crveno-beli igraju prvu utakmicu u 2019. godini!
Foto: Starsport©

kreću dueli

ZVEZDA PALI MAŠINU: Poznato kada crveno-beli igraju prvu utakmicu u 2019. godini!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde će jedinu kontrolnu utakmicu u prvoj fazi zimskih priprema na Kipru odigrati u utorak, 22. januara, od 17 časova.

Protivnik će biti lokalni drugoligaš Akritas Člorakas, a meč će biti na stadionu „Stelos Kurjakidis“, na kome su crveno-beli najčešće i trenirali prethodnih dana.

Za fudbalere je nedelja bila slobodan dan, već u ponedeljak prema planu nastavljaju rad na bazičnom delu priprema u Pafosu, i za dan kasnije zakazan je pomenuti prijateljski duel od 17 sati. To je ujedno i prva Zvezdina utakmica ove godine. Biće to prilika da se izabranici trenera Vladana Milojevića pokažu u drugačijem svetlu posle napornog rada protiv kluba čiji je direktor Haris Teoharus, čovek koji je pravi domaćin šampionu Srbije i uvek na raspolaganju u staroj, zimskoj bazi na obali Sredozemlja.

Ekspedicija Crvene zvezde u Beograd se vraća u sredu, 23. januara, i posle kratkog zadržavanja u prestonici, tri dana kasnije ide u Tursku gde će obaviti drugi deo priprema uz pet kontrolnih utakmica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track